Марка: Fiat Stilo SW 1.9 JTD 115 к.с.Модификация: КомбиГодина на производство: януари 2004 г.Пробег: 160 000 км.Оборудване: Ел.стъкла, ел.огледала, климатик, имобилайзер, централно заключване, халогенни фарове, Airbag - 6 броя, парктроник, подлакътник, ABS, и др.Годишна винетка. ГО платена до 16.02.2015 г., ГТП до 16.05.2015 г. 2 оригинални ключа.Колеги, въпреки че противоречи на всякаква логика, реших да сменя класа и да се кача на Ланча Тезис. И така, само половин година след като купих Стило-то го обявявам за продажба. Тъкмо го постегнах Имам колата от май 2014 г. и съм изминал 12 000 км. Върви много добре, средният разход е около 5.6 л/100 км. Веднага след покупката сасменени ангренажният и външният ремък и разбира се, маслото. Малко по-късно носачите. В началото на август - термостатът - Behr. Маслото е сменено за втори път лично от мен преди около 1000 км, Elf 10W40. Също така лично съм сменил проблемния "тресящ" тампон на двигателя - има хубава тема във форума. Като по-дребни неща - всякакви крушки, букси, конектори, панели за управление на стъклата, прекъсвача на петата врата, блок с предпазители, датчик за задна скорост, клаксон, нови задни накладки, ляво жило на ръчната (вчера), двата тампона на изпускателната система, въздушен филтър, филтър за купето. Сигурно има и още, но не мога да сетя сега. От август има парктроник. Колата няма големи ремонти и проблеми, двигателят е отличен. По окачването - отпред нещо леко потропва, носачите са нови, предполагам биалетка. Салонът е в добро състояние, без разкъсвания. Отличен климатик и отопление (със сменени крушки на врътките).Подлакътника аз съм го слагал, защото много ми липсваше. В същото време исках да не е някой "рейсинг" При желание може да се отстрани безболезнено. Недостатъци - вдлъбнат ляв праг, не работи задната чистачка. Сигурно има и още дреболии.Фаровете не са блестящи, но за сметка на това има крушки Philips Vision +30%.Ако не се сещам нещо, готов съм за въпроси от всякакво естество.Купих колата за 3300 лв, без номера и такси. Естествено, ако почна да смятам колко ми е излязла, сумата ще набъбне до непродаваема... Така че, нека за колеги от форума бъде пак толкова - 3300 лв. Останалото е подарък Колата се намира в София. За контакти - 088 5 868401 и 089 8 713646
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прадена - Фиат Стило SW 1.9 JTD 115 к.с. 2004 г.
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse
Коментар