Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продавам FIAT Brava 1.9 JTD 2000г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продавам FIAT Brava 1.9 JTD 2000г.

Продавам Fiat Brava 1.9 JTD 105Дата на производство: февруари 2000 г. Тип двигател: Дизелов Мощност: 105 к.с. Скоростна кутия: Ръчна Категория: Хечбек Пробег: 165 000 км Цвят: тъмно син o Антиблокираща система o Въздушни възглавници - Предни o 4(5) Врати o Лети джанти o Металик o Халогенни фарове o Бордкомпютър o Ел. Огледала o Ел. Стъкла o Климатик o Стерео уредба Колата е от-до обслужена преди 5000 в сервиз "Венера" гр. Стара Загора. Кара се с Total 5w40 масло, което също е ново. Двигателя в страхотна кондиция. С нов дебитомер е. Няма интервенции по него, тип чипове, ремапи и т.н. По колата са правени страшно много подобрения - цялото аудио е сменено с HERTZ, монтиран на оригиналните места в автомобила. Предните врати са обезшумени и звука е страхотен. Фарове с лупи от Marea. Kолата е с 16 инча джанти с летни гуми 205/45, в които има още живот. Отделно давам 15ки ( оригинални алуминиеви от Marea) със зимни гуми (2 нови и 2 на един сезон). Имам още страшно много чаркове за даване ( задни апарати за конверсия към диск, готини дръжки от Marea и др.) Има сигурно и други неща, но в момента не се сещам. Цената е 3000 лева. За повече информация на лично или на номер 0883311213 - Николай
    Прикачени файлове
    Nuova Croma - so far...so good
    Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
    Fiat BRAVA JTD - ex love

Колата е наистина мн добре поддържана и в доста прилично състояние. Лично съм я виждал. Успех с продажбата ! :D
    Play Golf ,but not drive golf!!!
    Brava 1,6 16V 99' с ФОБОС
    C4 1,4 16V 2007- Stag 300 Premium

Коментар

на външен вид е добре но 3000 лв доста искаш :>13. Забраняват се публични коментари по обявената цена, освен ако самият автор изрично не е упоменал, че приема такива! Пазарлъците следва да се извършват посредством лични съобщения. Ако не сте доволни от цената - пишете ЛС на търговеца, а не пишете в самата тема!Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

teilarr написа:
        на външен вид е добре но 3000 лв доста искаш :>
        За да приведа колата в това състояние ми коста х2. Не карам никой насила. Ако на някой му се кара сигурна и здрава кола, окомплектована за 2 сезона напред, мисля че ще оцени какво предлагам Пък и тя цената се коментира, според желанието на купувача :D
        Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

nikolay zhelev написа:
          teilarr написа:
          на външен вид е добре но 3000 лв доста искаш :>
          За да приведа колата в това състояние ми коста х2. Не карам никой насила. Ако на някой му се кара сигурна и здрава кола, окомплектована за 2 сезона напред, мисля че ще оцени какво предлагам Пък и тя цената се коментира, според желанието на купувача :D
          Много добре изглежда.Заслужава си цената .Успех с продажбата.

Коментар

Бравата вече е с дискови спирачки и отзад. Цената се коментира. Склонен съм и на бартери
            Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Хайде на новата цена, че харесах бензинова малолитражка :D Днес колата беше за преглед на предницата и всичко, което беше необходимо за да е в тип-топ състояние, се оправи 2800лв !!!
              Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

От тази седмица сме с нови:- Жила на ръчната спирачка- Горивен филтър- Климатичен(купе) филтър- Пистов ремък ( поради някаква причина, 7 000 след смяната на стария, нещо взе да свири)Съвсем скоро и масло ще се сменя ( Motul 5w40)СКЛОНЕН СЪМ НА КОМЕНТАР! Една хонда ме чака :D
                Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Новата година стартирахме:- Нов датчик колянов вал- Нов датчик за налягането на ГНП- Нови подгревни свещи- Смяна на масло ( Castrol Magnatec 5w40) и филтри- Обута със 4 зимни гуми LASSAЦената е 2600 вече, защото много искам да карам бензин ! :D
                  Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Годишна винеткаЗастраховкаНов антифриз, неква немска марка. Ще я погледна и напиша по-късно.2500!
                    Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Колега Желев , разговарях с Вас по телефона и казахте , че колата не се продава .Бихте ли бил тъй добър , да уведомите модератор да заключи темата .Благодаря за вниманието !
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                        Колега Желев , разговарях с Вас по телефона и казахте , че колата не се продава .Бихте ли бил тъй добър , да уведомите модератор да заключи темата .Благодаря за вниманието !
                        Към онзи момент да, но към днешна дата отново се продава. Проблеми от личен характер, налагат раздяла с колата.2400, като съм склонен на сериозни коментари !!!
                        Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Re: Продавам FIAT Brava 1.9 JTD 2000г.

nikolay zhelev написа:
                          Продавам Fiat Brava 1.9 JTD 105......o Бордкомпютър ....
                          ???? Ако го има я купувам веднага.... Не е спам!
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Моля, някой модератор да поизчисти темата. Благодаря.п.с. борд вече няма, но може да бъде сложен. не смятам за сериозно отношението и въпроса на колегата. Без лоши чувства.
                            Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Колега, имам интерес само към джантите. Ако се продават пиши на лс и да се разберем, а ако не ще те помоля да ми кажеш поне какъв е модела и марката им, че втора година търся такива. Благодаря предварително
                              Fiat Brava 1.9 JTD 105 к.с.

Коментар

Working...
                              X