Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Продадена Alfa Romeo 147 multijet 1.9 16v 140к.с. euro3

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Продадена Alfa Romeo 147 multijet 1.9 16v 140к.с. euro3

Alfa Romeo 14709.2003г.2/3 вратиЦвят - тъмно сив, графит.Дизел, 1.9 multijet 16v 140 к.с. код на мотора - 192A5.000EDC 16C8 - фабрично без ламбда сонда и DPF (филтър за твърди частици)Екстри:- климатик- темпомпат(автопилот, криуз контрол)- фабричен CD плейър + USB (Yatour)- озвучителна система Bose® - 4 speakers + woofer (оригинално вграждани в модела)- мултиволан - управлява заводската озвучителна уредба- черен кожен салон с подлакътник- и не на последно място - зимен пакет - електрически нагревател на парното в купето (топли преди да загрее антифриза) !- лети джанти оригинални 16
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

================================================== ================================================== Добавки:19.09 - Днес и смених масло, маслен, горивен и въздушни филтри. ================================================== ==================================================23.09 - Нищо, че колата се продава, глезенето продължава. Към екстрите прибавям и перфектен, черен, кожен салон.Текстилния салон нямам, какво да го правя, така че и той върви към колата ================================================== ==================================================27.09 - Днес ми пристигнаха и нови щипки за задната кора. Монтирани и чудо, кората не подскача Споменах ли, че колата има зимен пакет ? И да съм - пак ще го спомена. Заранта палих на 4гр. околна температура и на 2рата минута имах "марен" въздух, а на 5тата бих казал топъл, като темп. на антифриза беше едва 29гр. По желание на купувача мога да прибавя ~30к.с. отгоре и доволно въртящ момент, т.е. ремап за моя сметка.=========================================== ================================================== =======30.09 - Въпреки, че колата е с малък пробег, типичния за италианките проблем - "дъвка" по дръжките, беше в начален стадий и вчера беше отстранен :D Преди - След - ================================================== ==================================================02.10 - Към подаръците да добавя и 4бр. железни джанти 15" + 4 оригинални таса, екипирани със зимни гуми 195/65/15" - зима идва все пак. ================================================== ==================================================09.10 - Днес, за запълване на работното време, малко освежих и топката на скоростния лост, едно че беше много надраскана, но и седеше на криво. :DПреди - След: - п.с. ако на някой му е любопитно, то ето как става http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...==============12.10 - От вчера и с бели мигачи с оранжеви крушки на калниците: излишно е да казвам, че и оранжевите мигачи стоят ================================================== ==================================================16.10 - От днес е обута със зимните обувки и мина реглаж на преден и заден мост.================================================== ==================================================20.10 - Някак си жълтите габарите не се връзваха с ксенона:и си поръчах canbus led габарити: И след монтаж:================================================== ================================================== 22.10 - Колегата Princo ме упрекна, че отпреде била с бели габарити, а отзад жълтеела и .....И крайния резултат:Викат, че Зимата идвала с бързо темпо ! Дреме ми, зимните гуми са сложени,антифриза е проверен, подгрева на парното в купето работи, BOSE-то свири отлично , абе да идва Зимата. Готови сме за нея ================================================== ================================================== 28.10 - Разход на магистрала при 140км/ч:Метод на отчитане - ускоряване до 140км/ч, пускане на темпомат и нулиране на трип компа.Само магистрала:http://youtu.be/LAGAKK6ahMAи малко преди да светне лампата с включено градско:http://youtu.be/rVgu9bK13PAНа колонката даде 6.1/100=============================================== ================================================== ===29.10 - От днес, с подновено каско и гражданска отговорност.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

По желание на купувача, софтуера може да се подобри безплатно.Състоянието на окачването е перфектно (100%).
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
        По желание на купувача, софтуера може да се подобри безплатно
        Накъде повече??
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Re: Продавам Alfa Romeo 147 multijet 1.9 16v 140к.с. euro3

Маниак Обява образец, ако всички обяви бяха такива нямаше да има недоволни клиенти.Да се счита за Ъп, успех с продажбата
          emzo написа:
          Защо я продавам ? Ами искам друга, в тази няма нищо за оправяне.
          Ако ти е скучно да мина да ти оставя мойта за седмица-две
          punto HGT

Коментар

Малко е размазана, но се вижда пробегът, скоростта и разхода на идеално равен път и в оптималния температурни условия :D
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много добро автомобилче, всичко по нея е в отлично състояние нямам забележка просто, само имам едно питане... разхода ти е много примамлив за кола с такъв двигател наистина ли ти показва 3.9 при изкачване на баири, защото моя и на 7 стига при баири иначе като бодна 6-та със 120 на равното дава 4.5 литра/100 моментен, в града 7.6-8.5 не знам дали и нормално но ми се вижда много, може и дюзите ми да трябва да се регулират...Да се счита поста ми за Ъп Може и на Л.С. да ми отговориш
              Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Чак ме хваща яд, че нямам толкова пари в момента...Такава оферта не съм виждал до сега! Поздравления
                Fiat Brava 1.6 16v 103 к.с. 2001г.

Коментар

Ех че нямам пари в за нея в моментааа
                  Fiat Bravo JTD '99

Коментар

Разход на магистрала при 140км/ч:Метод на отчитане - ускоряване до 140км/ч, пускане на темпомат и нулиране на трип компа.Само магистрала:http://youtu.be/LAGAKK6ahMAи малко преди да светне лампата с включено градско:http://youtu.be/rVgu9bK13PAНа колонката даде 6.1/10
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

От днес, с подновено каско и гражданска отговорност.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Цената може да се коригира, като се вземе или само с алуминиеви джанти(летни гуми) или с железни джанти (зимни гуми).
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Чибурашка със зимни одежди
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вчера мина и технически преглед
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Нищо ново няма добавено, затова е такова затишие.Ама и така си е хубавичка
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                              X