Здравейте,колеги!Продавам си фиат-чето. Става въпрос за Пунто Спортинг - първа генерация ,1997год.- 1.2 16V 86к.с.Като екстри колата има хидравлика,еърбег,ел.стъкла,климатик-зареден и обслужен,аларма с централно,чупещ волан,регулиране на височината на шоф.седалка, CD с радио и МР3 и АUX + колони на кората на багажника , всичко марка Clarion . Преди месец съм сменил маслото Selenia Gold 10/40 и филтрите.Също така смених ремонтните комплекти на задния мост + едно каре.Преди 4 месеца съм сменил дискове и накладки(Брембо + Феродо).През есента кормилните накрайници на колата,средното,крайното гърне и меката връзка .Всичко по колата работи. По външния вид единствените забележки са по задната броня, от "добри шофьори. Колата има 4бр. алуминиеви 14-ки Dezent и летни гуми Kumho Ecsta с подсилен борд 185/55/R14.Има зимни гуми Fulda Kristall Montero 165/65/R14,които са на железни джанти.ГТП до месец Януари 2015.Платен данък, ГО до Октомври 2014, годишна винетка. Акумулаторът е на година и половина, след като тогава дефектира стария и ми го смениха с този. Цената на колата е 1700лв.Линк със снимки:http://***Модерирано***12. ... Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи! Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Продавам Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар