Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продавам фиат браво jtd 105 с чип

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

продавам фиат браво jtd 105 с чип

колата има чип който я прави около 120 кс. сменен съединител,предни дискове с накладки,обслужена преди 1000км.може и бартер. цена 2150лв тел.0879618601
    Прикачени файлове

няма ли желаещи за това хубаво браво

Коментар

2000

Коментар

up

Коментар

Колега, вземи го разкарай това "Колата е с чип, който я прави 120 к.с." защото не е и няма как да е вярно. Ремапа на колата недоказуемо променя динамиката, но не и мощността и. Освен ако нямаш доказателства срещу думите ми. Към модераторите - знам, че е офтопик, но знам, че съм прав, така че, трийте след като колегата си промени обявата и/или вие му я променете. Това е твърде пернишки изказ граничещ с незнание и/или опит за заблуда.
          Steliyan's Life!
          FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
            Колега, вземи го разкарай това "Колата е с чип, който я прави 120 к.с." защото не е и няма как да е вярно. Ремапа на колата недоказуемо променя динамиката, но не и мощността и. Освен ако нямаш доказателства срещу думите ми. Към модераторите - знам, че е офтопик, но знам, че съм прав, така че, трийте след като колегата си промени обявата и/или вие му я променете. Това е твърде пернишки изказ граничещ с незнание и/или опит за заблуда.
            Може да си прав колега, но според теб как звучи " пернишки изказ" както коментираш колегата.... Защо все трябва с лошо ? По-този начин обиждаш всичко колеги от Перник....
            Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
            Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
            Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
            Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
            Убий скороста - Спаси дете!

Коментар

Едва ли има някой перничанин, дето да чете тук :D Те са в друг форум
              Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
              Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

bravo

prodadeno

Коментар

Вие се подигравайте на колегата колко коне кой Перник кой Бургас той го продаде аз така му точех зъби за жената..... :D ама изчаквам все още друго ще бъде .
                  Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                  Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Working...
                  X