колата има чип който я прави около 120 кс. сменен съединител,предни дискове с накладки,обслужена преди 1000км.може и бартер. цена 2150лв тел.0879618601
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
продавам фиат браво jtd 105 с чип
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колега, вземи го разкарай това "Колата е с чип, който я прави 120 к.с." защото не е и няма как да е вярно. Ремапа на колата недоказуемо променя динамиката, но не и мощността и. Освен ако нямаш доказателства срещу думите ми. Към модераторите - знам, че е офтопик, но знам, че съм прав, така че, трийте след като колегата си промени обявата и/или вие му я променете. Това е твърде пернишки изказ граничещ с незнание и/или опит за заблуда.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Колега, вземи го разкарай това "Колата е с чип, който я прави 120 к.с." защото не е и няма как да е вярно. Ремапа на колата недоказуемо променя динамиката, но не и мощността и. Освен ако нямаш доказателства срещу думите ми. Към модераторите - знам, че е офтопик, но знам, че съм прав, така че, трийте след като колегата си промени обявата и/или вие му я променете. Това е твърде пернишки изказ граничещ с незнание и/или опит за заблуда.Punto SX 1.7D -57hp 1996 г. Ex
Laguna RT 2.2D - 83hp 1995 г. Ex
Brava SX 1.6 16v - 103hp 1999 г. Ex
Laguna RT 1.9DTI - 98hp 1998 г. Driving
Убий скороста - Спаси дете!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар