Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешно! Marea 1.9 TD - За ремонт (или за части)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спешно! Marea 1.9 TD - За ремонт (или за части)

Колеги колата счупи заден мост и затова реших, че няма да я ремонтирам, смятам да я продавам. Давам я единствено ЦЯЛАТА. Двигател и скорости - ОК - 300000 км. - много добро състояние.Салон - ОК - почти перфектен без изгорено, само смачкани дунапрени на шофьорската седалка.Купе - дребни забележки по боята - няма ударено;Колата НЕ е катастрофирала, просто задният мост се счупи - много странно и за мен!Автомобила се движи и не е снет от регистрация, все още - напълно окомплектован е, както е на снимките.Има гражданска отговорност и платени данъци за 2014г, както и Г Т П отпреди 2-3 месеца.Продава се спешно, при липса на интерес отива за скрап!На моргата ми дават 550 лв. затова я пускам на 850 лв. да си покрия данъци, прегледи, застраховки!Колата се намира в гр. Сливен.тел. 0887268188
    Прикачени файлове
    `99 FIAT Marea Weekend 100TD

Какво по точно е счупено на задният мост? Коментар ще има ли на цената? Гледам че така си го написал, все едно е крайна цена. Имам интерес, но от София да се вдигна да дойда, и да не се договорим, няма да ми хареса. Колата си заслужава да остане на пътя.
    Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
    Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

За ~150-200 лв. ще си оправиш моста.Хич не е странно как се е счупил-ръжда
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Аз знам за колко ще си го оправя моста. Мост имам, но нали се сещаш че да го товаря целия, а да са лагерите на носачите, не си струва да мъкна цял мост. Относно въпросите ми, не е написано. А да звъна не мога в момента, за това ми остава тук да задавам въпросите си към продавача на колата. Ръжда и ръжда съм виждал, но счупване на мост от ръжда не съм виждал до сега. А ако се е счупил от ръжда се повдига и въпроса тогава тая кола къде е била? Друго има ли засегнато от ръждата!?
        Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
        Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Ей на, гледай Личен опит И на моята така се бяха разкрачили колелата, това със сигурност не е от носачите.
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Благодаря на колегата M5kov, много правилно е уцелил проблема. Мисля, че снимката публикувана от колегата показва точно каква е повредата.Цената мисля, че е адекватна на състоянието на колата, както бях писал, ако ще да е да се отърва да я бях дал на морга за 550 лв и да си свиркам.За да стане пазарлък, естествено ще сваля някой лев, но имайки предвид цената, ще е символично!Поздрави и извинения, не влизам достатъчно често във форума!Понеже следващата седмица ще съм в чужбина МОЛЯ звънете на тел: 0886040801 - направил съм пълномощно и колата може да прехвърли при нотариус, за да е документално изрядно!

Коментар

Колата е продадена!Благодаря на всички за интереса!Поздрави!

Коментар

Working...
              X