Alfa romeo Gtv 2.0 16v T.SPARKДата на производство 12/2001 г.Мощност: 155к.с.Скоростна кутия: РъчнаПробег: 75000км.Цвят: сив металик.Климатик, Кожен салон МОМО, ел. пакет, хидравлика, стерео, централноИнфо: Повечето от вас сигурно знаят колко промени претърпя за 3г. и половина при мен най-любимата ми Алфа. Пазя си още Грамотата от Италфест 2011 2ро място най-запазен екземпляр. Взех е на 58000км сега е на 75000км. Преди 1 месеца (200км) беше облужена в клубният сервиз с ангренажен комплект, водна помпа, масло, филтри, предни накладки(пазя фактурите). По двигател, ходова част няма никакви забележки, върви наистина много добре. Звукът и е много приятен.Има гражданска за 3 месеца, преглед до декември.В момента външното състояние на колата е:сток+ Zender cup заден спойлер + Cadamuro добавка задна броня+ Ragazzon DTM генерация+ 16ки джанти Toora от 147фейслифт с фланци и не лоши гуми Континентал.(Тъй като реших да продам части от пакета отделно от колата поради голямата им стойност ги свалих и остана лепило по предната броня и праговете. Със забележки мога да отлича и задната броня и добавката не са перфектни на вид (което заслужава колата) Говорил съм с бояджия и ще ги боядиса за 200лв с материалите от него(броня,прагове,задна броня).В моментното състояние ще я дам за 3000лв.Стана така, че праговете Зендер и предната добавка са твърде големи за колетна пратка (1,80м) и не можах да ги пратя за Франция. Наложи се да върна парите на човека и сега добавките са при мен. Ако имате желание да ги сложите на колата няма да се налага да боядисвате праговете и предната броня. Като стигнах до решението, че във Варна не става за 18ки и продадох старите, после и взех едни джанти 17ки TOORA и ги боядисах и резултата и наистина много добър и ще ги дам заедно с пакета за +1000лв имат даже и бонус гуми кам тях. Сложил съм им снимка.Май бях достатъчно обективен, ако съм изпуснал нещо питайте. Извинете за лошото качество на снимките ама апарата не е в мен сега.0883361616; 0894471103; Тодор
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
2001' Alfa Romeo Gtv 2.0 16v
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар