Колеги продавам си количката , хич не ми е за продаване но баща ми ще ми додаде пари да си взема нещо по ново. Колата е в отлично тех състояние сега даже му сменят тампоните на задния мост , 24.10.2004 година е произведен , потдържал сам си я като за мен обслужена е сменени ремъци ролки , демпферна шайба масло тотал кварц тампона на двигателя дето се получават т.нар. вибрации в купето , накладки предни и задни , има леки забележки по външния вид но все пак не е чисто нов автомобил , интериора е в отлично състояние с оригиналния кожен салон който мисля че е от Schumeher edition , сега е с джанти 15 с зимни гуми а имам и 4 лети джанти 17-ки които са за боядисване . Абарт праговете са оригинални така си я взех нов внос от Австрия , изключителен автомобил е върви отлично и разхода е много нисък , колата си заслужава за това и цената е такава. тел за контакт 0899006344 цена 4600 лв възможен лек коментар но само на място. Музиката е сменена цялата отзад е сложена изолация и елипси от пред са сложени други колони Херц СД-то е сменено сложил сам JVC Double Din. Снимките не са актулани защото вече не е с тези джанти и както споменах сд-то е сменено но иначе всичко друго си е така
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Stilo 1.9 JTD :(
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар