Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

продавам сеат кордоба 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

продавам сеат кордоба 1.4

колата е 1.4 моноинжекция 60кс, цвят- тъмно сив, продава се с два чифта джанти-алуминиеви 14ц с летни гуми гиславед-185 60 14 и железни 13ц със зимни гуми америка- 165 75 13. И двата чифта гуми са с добър граифер на по 2-3 сезона са.По ходовата част няма забележки. С нови задни амортисьори (закс) и пружини е ,на около 10хил. км. ,нова бубина, маслото е сменено преди около 1000км По двигател и трансмисия бих казал че е най-безупречна. В моите ръце е от 30хил. км. карам я с тотал 15/40 и не ми гори и капка масло от смяна до смяна. Ремъци континентал:остават им още 20000км до смяна, карам я с хубави филтри MANN и свещи NJK триполюсниЗабележките са външни ще се оглеждат на място от заинтересованите, смятам че са като на всяка кола от този клас на тези години. коментар на място Друго важно нещо е че ако някой се интересува от двидател и трансмисия съм готов да я почна и на части.снимки:http://ohliyva.snimka.bg/automobiles...a862aсена: 1500лв за връзка с мен на лично или на телефон 0886268006

Коментар

Коментар

Working...
      X