Марка:Fiat Модел:PalioДата на производство: 31,10,2000Пробег: 107 700Двигател: 1.2 Бензин/Метан Коне: 65Цвят:БялЦена: 2600лвДруги:Врати:4/5Ел.СтъклаЦенатрално заключванеCD Panasonic CQ-C1465N MP3 (не е това от снимките), което пак е супер запазено като ново4 зимни гуми на 60% на джанти4 летни гуми мишелин с хубав грайфер, пак на джантиДопълнителна информация:Автомобилът е каран в Бг около 3 години, преди това бе докаран от Италия. Колата дойде с метана от Италия, като метановата е обикновенна с някакви симулатори за инжекцион, побира около 11-12 кг метан, бутилките са 2 като едно пълнене ми излиза около 23 лв и изминавам градско грубо около 250км в Пловдив с моя стил на каране. Отзад е подсилена заради метановата. Има технически преглед до 15.11.2014, има и гражданска до 18.10.2014. Документите са и изрядни. Маслото е сменено преди 1000км, като от както е в Бг винаги е карана със Selenia Gold 10в40 . Всичко по колата си функционира нормално, не тропа, вози меко и комфортно, по двигателя е технически добре(не харчи масло), не пуши, пали безпроблемно в студено време и за двигател 1.2 с метан върви предоволно и набира добре. Има много добър акумулатор Exide на 2 годинки.Минуси: Като цяло боята е супер с изключение на някои места като предната броня има леко изтъркване от жулване от друга кола(така дойде, на снимките се вижда). Наскоро някой глупак пред блока е забърсал отзад калника, ще видя евентуално дали от гражданската биха ми отпуснали пари да го оправя.Някой път работи трудно на бензин, явно дюзите си искат почистването.Колата е с Добричска регистрация, но се намира в Пловдив.Ако имате нещо за питане или на ЛС или на Тел: ПРОДАДЕНА. На телефона ми званете след 17:00 часа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОДАДЕН: Fiat Palio 1.2 + МЕТАН, 2000г
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse