И така - оказа се, че е капал конденз върху въпросният датчик и той е дал накъсо - демек нямам еърбегове....Та ако някой има идея - на старо - купувам на разумна цена
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови 20 - Централа за еърбег на Браво
Collapse
X
-
HANDEL
дам аз тест не правих защото и при мен изгоря по същият начин и направо го изхвърлих ако знаете от де може да се купи ама на старо разбитра се ) че нов е майка си и баща си.
Коментар
-
Humppa
Еърбега
При мен проблема е следния:Лапичката на еърбега свети постоянно и не угасва. Един пишман майстор ми каза че това е от изгорялото ми реле на клаксона, то накъсявало някъде и затова не работил и еърбега. Още не съм сменил релето на клаксона - парите потъват по други дупки - знаете как е. и можело да се наложи да се сменя ECU-то, а това хич не ми харесва!!!Какво може да ме посъветвате да направя?
Коментар
-
Re: Еърбега
Humppa написа:При мен проблема е следния:Лапичката на еърбега свети постоянно и не угасва. Един пишман майстор ми каза че това е от изгорялото ми реле на клаксона, то накъсявало някъде и затова не работил и еърбега. Още не съм сменил релето на клаксона - парите потъват по други дупки - знаете как е. и можело да се наложи да се сменя ECU-то, а това хич не ми харесва!!!Какво може да ме посъветвате да направя?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар