Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ексцентрични болтове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ексцентрични болтове

От къде мога да си купя ексцентрични болтове от 4x98 на 4x100 ?!

Може да навиеш джантата и с оригиналните болтове.Затягаш лека полека и четирите болта и ще стане работата.
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
      Може да навиеш джантата и с оригиналните болтове.Затягаш лека полека и четирите болта и ще стане работата.
      Разминават се ........

Коментар

Въпреки че се разминават не можеш ли да ги навиеш?Аз от фиата сложих на Вентото метални,малко се разминават но се навиха и си карам така.
        Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

аз вече 6-та година карам така, навивай на ръка и полека и нямаш ядове.Пролет и есен си сменям джантите.

Коментар

Dimo_J написа:
            аз вече 6-та година карам така, навивай на ръка и полека и нямаш ядове.Пролет и есен си сменям джантите.
            Аз карам Рено Сценик със джанти 4x98 със въпросните болтове.Само,че при мен са си заводски такива болтовете.Цяла година карам и нямам проблеми,ноо.........сега при смяната на зимния комплект видях,че три болта от пренатягане със пистолет са дали фира!Та внимавайте,че и гнездата в главините на проблемните болтове са заминали.Както са писали колегите......много внимателно и бавно натягане на ръка.

Коментар

Working...
            X