Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам 3-и или 4-ри изводна ламбда сонда

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам 3-и или 4-ри изводна ламбда сонда

Купувам ламбда сонда втора употреба, 3-и или 4-ри изводна.Предпочитам срещата да стане около х-л Плиска и да изчакате да се монтира в сервиза за да се провери дали работи.Сервиза е до х-л Плиска на 3-4 минути пеша.0888 207750 АлексSkype: evitatrade

Re: Купувам 3-и или 4-ри изводна ламбда сонда

a_panov написа:
    Купувам ламбда сонда втора употреба, 3-и или 4-ри изводна.Предпочитам срещата да стане около х-л Плиска и да изчакате да се монтира в сервиза за да се провери дали работи.Сервиза е до х-л Плиска на 3-4 минути пеша.0888 207750 АлексSkype: evitatrade
    Колега напиши номера на сондата, която в момента е на колата или кажи модела и номера на двигателя- има стотици ламбда сонди с три и четири кабела....Аз имам една но ми дай номера на твойта да я проверя дали ще стане....

Коментар

Re: Купувам 3-и или 4-ри изводна ламбда сонда

Buch написа:
      a_panov написа:
      Колега напиши номера на сондата, която в момента е на колата или кажи модела и номера на двигателя- има стотици ламбда сонди с три и четири кабела....Аз имам една но ми дай номера на твойта да я проверя дали ще стане....
      18мм резба, 3-и или 4-ри изводна, аз съм с афтърмаркет компютър Мегаскърт и мога да сложа всякаква сонда - циркониева, титаниева, широколентова и т.н. Няма смисъл да ми отваряш каталог и да ми даваш по сериен номер цена.1. Трябва ми ламбда с резба 18мм.2. Да е 3-и или 4-и изводнаОстаналото аз ще си го настроя:TNX man!!!P.S. - пусни си цената и телефона на лични, моля.

Коментар

С тоя тон, в тоя форум, сонда ще ти продаде или търговец, или някой много закъсал.... нищо лично
        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Working...
        X