двигателя да бъде уборудван: скоростна кутия, полуоски, външна инсталация (цялата без да е рязана), вътрешна инсталация която отива напрез към вдигателя, компютър, емубилайзер, контактен ключ или само чипа, табло (километраж) , помпа за хидравликата (ако има)... ако е свален двигателя и купето си стои със цялостната инсталация, предлагам аз да си я демонтирам защото знам как и кое ми е необходимо.0887918597 Димитър
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Двигател 1.1, 1.2-8v, 1.2-16V за пунто МК1
Collapse
X
-
1.1 98ма година 99 та първа регистрация. Нов внос. ПАЛИ И МОЖЕ ДА СЕ ПРОБВА. 147000 КИЛОМЕТРА. МОТОРА, КУТИЯТА КУПЕТО ПЕРФЕКТНИ. Има документален проблем. Всичко от коша и инсталацията 450 ако дойдеш сам да си ги демонтираш. 0894020031. Автомобила има сервизни документи, доказващи километрите. Все още си пали и се движи.
Коментар
-
barny_89 написа:1.1 98ма година 99 та първа регистрация. Нов внос. ПАЛИ И МОЖЕ ДА СЕ ПРОБВА. 147000 КИЛОМЕТРА. МОТОРА, КУТИЯТА КУПЕТО ПЕРФЕКТНИ. Има документален проблем. Всичко от коша и инсталацията 450 ако дойдеш сам да си ги демонтираш. 0894020031. Автомобила има сервизни документи, доказващи километрите. Все още си пали и се движи.
Коментар
-
Re: Купувам Двигател 1.1, 1.2-8v, 1.2-16V за пунто МК1
JacK`DanielS написа:двигателя да бъде уборудван: скоростна кутия, полуоски, външна инсталация (цялата без да е рязана), вътрешна инсталация която отива напрез към вдигателя, компютър, емубилайзер, контактен ключ или само чипа, табло (километраж) , помпа за хидравликата (ако има)... ако е свален двигателя и купето си стои със цялостната инсталация, предлагам аз да си я демонтирам защото знам как и кое ми е необходимо.0887918597 Димитърda jivee fiat
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар