Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Bravo 1.6 16v

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Bravo 1.6 16v

    Здравейте, реших да си купя Fiat Bravo 1.6, много хора ми казват, че са евтини, но след това водят до главоболия... не знам дали това е така, но съм решил да си взема точно такава кола. Бихте ли казали няколко съвета при огледа на колата, на кое трябва да се обърне внимание, кое е важно да се провери и т.н.Извинявам се, ако вече има такава тема или на тази мястото и не е тук в този раздел.
    Fiat Bravo 1.6

    #2
    а

    колега , аз си взех такова 5 години го карах около 80 к км му навъртях и още щчх да го карам ако не бях попаднал на педераст майстор които 1 ремък не можа да смени както трябва и да смени няколко клапана . . .виж как работи мотора дали си държи добри обороти без да ги мени, важното е да работи равномерно.виж дали се форсира добре на място и в движение.виж дали ауспуха е черен да не метка масло.върти волана на ляво и дясно на место и чуи за шумове.абе като цяло няма как да е като нова нали се сещаш.важно виж да е под 100 коня моя беше 103 коня и лови големия данак по 100 кинта.колата я карах изцяло на газ извънградско 7 - 7.5 при 100-120 скорост градско под 13-14 не ми е падала без значение дали я ребря или не.като цяло бях адски доволен от колата 5 години я ребрех без да ме е страх че ще ме остави някъде по пътя , топ не беше гърция то не беше всяка точна на българия. .. . . . за 100 коня кола си имаше ебаси ряза не се даваше току така.сега съм с пунто 1.2 60 коня и направо . . . мъка хаха

    Коментар


      #3
      гледай интериора да не е много разтропан,това е нещото което мен най-много ме дразнеше в мойто накрая,иначе в началото си беше стегнато и си беше приказка вътре.Иначе 1.6 най-читавия мотор ако е с металните колектори,обикновенната газ направо заспива,разхода е добър,караш и пееш.
      F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa

      Коментар

      Working...
      X