Здравейте, реших да си купя Fiat Bravo 1.6, много хора ми казват, че са евтини, но след това водят до главоболия... не знам дали това е така, но съм решил да си взема точно такава кола. Бихте ли казали няколко съвета при огледа на колата, на кое трябва да се обърне внимание, кое е важно да се провери и т.н.Извинявам се, ако вече има такава тема или на тази мястото и не е тук в този раздел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.6 16v
Collapse
X
-
а
колега , аз си взех такова 5 години го карах около 80 к км му навъртях и още щчх да го карам ако не бях попаднал на педераст майстор които 1 ремък не можа да смени както трябва и да смени няколко клапана . . .виж как работи мотора дали си държи добри обороти без да ги мени, важното е да работи равномерно.виж дали се форсира добре на място и в движение.виж дали ауспуха е черен да не метка масло.върти волана на ляво и дясно на место и чуи за шумове.абе като цяло няма как да е като нова нали се сещаш.важно виж да е под 100 коня моя беше 103 коня и лови големия данак по 100 кинта.колата я карах изцяло на газ извънградско 7 - 7.5 при 100-120 скорост градско под 13-14 не ми е падала без значение дали я ребря или не.като цяло бях адски доволен от колата 5 години я ребрех без да ме е страх че ще ме остави някъде по пътя , топ не беше гърция то не беше всяка точна на българия. .. . . . за 100 коня кола си имаше ебаси ряза не се даваше току така.сега съм с пунто 1.2 60 коня и направо . . . мъка хаха
-
гледай интериора да не е много разтропан,това е нещото което мен най-много ме дразнеше в мойто накрая,иначе в началото си беше стегнато и си беше приказка вътре.Иначе 1.6 най-читавия мотор ако е с металните колектори,обикновенната газ направо заспива,разхода е добър,караш и пееш.F.I.A.T-fix it again tomorrow xaxaxaxa
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар