Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

усилвател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

усилвател

купувам усилвател thunder 2051 или 2050 втора ръка до 50-60лв моля ви спешно е!от пловдив съмвтора ръка

Аз съм с такъв и ГОРЕЩО ти препоръчвам да не си купуваш ТЪНДЕР!!! Казаха ми в сервиза, че неструва и че ще ми изгори музиката, не ги послушах и сега съм без музика от няколко дена...ще си ремонтирам говорителите и ще го продам, но за 100лв.

Коментар

амп

сигурно не си свързал нещо правилно че е изгорял.до сега никои не се е оплакал от това.

Коментар

Колега аз съм с такъв усилвател(2050) вече около половин година и няма проблеми. Не съм чул и от друг лоши отзиви. Единствен дефект е, че много греят ама просто няма да го издуваш докрай и няма проблем
        "Obviously you don't know, who are you fucking with!" /Blade/

Fiat Tempra 1.9 TDs
        Subaru Legacy 2.0i

Коментар

Само да споделя... И аз съм чувал само лоши отзиви за тази марка усилватли, освен, че много горели вкарвали пренапрежение на изходите и заминавали говорители. Просто предупреждение.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

амп

купувам спешно!може и друга марка да е само да е до 120-200в реалнапо възможност да има филтри!до 60лв

Коментар

ALPINE-4 канален,мощност незнам но бас 130W го клати яко,а не съм го издпил,че има вероятност да ми гръмне баса,може да се върже на 2 канала,има си настройки за нивото ниски висок,има си и филтър само за ниски/високи, има и копчета та повишаване на ниските и висолите нещо като loud на 2 -степени е , ама го продавам за 200лв

Коментар

Vladim написа:
                Само да споделя... И аз съм чувал само лоши отзиви за тази марка усилватли, освен, че много горели вкарвали пренапрежение на изходите и заминавали говорители. Просто предупреждение.
                E много ясно...иначе що мислиш струват 100лв, пълен боклук изгори ми хубавата туба

Коментар

Аз имам за продаване чистонов невключван Blaupunkt 2-канален; на 4ома 2x75W, 1x210W(реални, а иначе на кутията пише 425W); супер изгодно цена: 100лв аз също съм от Пловдив!!!

Коментар

Working...
                  X