Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ГНП за Крома 1.9 тди

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ГНП за Крома 1.9 тди

работеща 0893210273 Иван или л.с тук в форума

Коя година е Кромата. ТДИ ли е или ТДиД. Какво и е на твоята?

Коментар

92 год.тдди е маи като голф и ауди директно пръсканевода е влязло в помпата

Коментар

Здрасти Сузукиванко, такава помпа има във Варна в една морга, която се намира отдавна напуснах Варна , като се спуснеш от Елпром надолу, към пътя, който върви покрай влаковите релси. Надявам се че обяснявам общо взето разбираемо :D . Та долу на Т образното кръстовище, отляво има малка автоморга. В нея имаше такава Крома на части. Отиваш и питаш.Успех

Коментар

за сега съм намерил помпа само колегат живот и здраве да я прати тея дниблагодаря на всички отзовали се

Коментар

Извинявай че ти досаждам, ама си ми доста интересен. Не си сигурен какъв ти е двигателя, а си купуваш помпа. Между двата двигателя монтирани в Крома С6000 и D1000 разликата е дооста сериозна. И двата са с директно впръскване между другото. Ако случайно си купиш друга помпа, колата ти ще има точно 5 коня мощност. Пробвал съм и споделям от опит. Стискам палци да си уцелил.

Коментар

ами които има помпа ми праща номера на неговата и аз го сравнявам с моя номер на моита помпа прдполагам ако на външен вид са еднакви и номарата са еднакви трябва да стане

Коментар

Нц, тук си в грешка. Номерата на двете помпи са еднакви за съжаление, а и на външен вид са еднакви. Разликата е че при едната впръскването е на два етапа, а при другата е една порция. При ТДИ имаш едно впръскване на 200атм и последващо на 350атм. Докато при ТДид имаш едно впръскване на 250атм. Съответно помпите не са взаимо заменяеми, защото и дюзите са различни и разпределителните валове и буталата.По-скоро питай колегата какъв е кода на двигателя му и го сравни с твоя.Успех

Коментар

Working...
                X