Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няколко части за фиат пунто едно 1.1мотор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няколко части за фиат пунто едно 1.1мотор

Здравейте колеги.Имам нужда от няколко неща за моето пунто.Като за начало ми трябва оригиналният крик който седи в резервната гума.Също така плафона над огледалото.Абсолютно целият както майка го е родила. Трябва ми и кората за петата багажна врата.Кората която се слага в/у самата врата,а не тази м/у задната седалка и петата врата.Другото което ми трябва е табло за 1.1 мотор с оборотомер.Нямам идея дали е нужно да се закупува друго за преминаването от табло с часовник към такова с оборотомер,но ако някой знае нека сподели за напиша какво още ще ми е нужно.Желателно е нещата да са в София за да могат хем да се видят,хем да не се товаря излишно с куриери,но ако нямам как това е положението.За сега това са нещата за които се сещам,ако се появят и други ще допълвам.Желателно е да се сложат снимки на предлаганите от вас неща за да не си губя времето в разкарване напред назад.Търсените от мен части желая да са в отлично здраве и по възможност без забележки.За връзка с мен на лично или на 0888едно1три7едно1Поздрави.

Тук има снимки на километраж и крик:http://postimage.org/gallery/6dgdbvm/ http://postimage.org/gallery/6tl6bmw/ http://postimage.org/gallery/zb1tt7a/ Такива ли търсиш?

Коментар

Търся оригиналният крик.Не съм го виждал не знам и как изглежда,но трябва да влиза на мястото си при резервната гума.Ако някой знае да каже дали това е оригинала.Километража доколкото разбрах трябва да е за жило и със оборотомер.

Коментар

Плафона,кората за багажника и километража закупени!Остава крика и датчика който подава сигнал на таблото за температурата.Ако знаете кой точно датчик е дори да нямате такъв моля напишете в темата тъй като и аз не съм наясно.Благодаря предварително.

Коментар

Плафона,кората за багажника,крика и километража закупени!Остава датчика който подава сигнал на таблото за температурата.Ако знаете кой точно датчик е дори да нямате такъв моля напишете в темата тъй като и аз не съм наясно.Благодаря предварително.

Коментар

Оказа се че ми трябва и пластмасовата стойка за бензиновата помпа с поплавъка.Може и само горната част ако някой я има.Самата бензинова помпа не ми е нужна.Здрава,права и не пипвана от чужда ръка,че такава си имам.

Коментар

Коментар

4asti

slatanic написа:
                Оказа се че ми трябва и пластмасовата стойка за бензиновата помпа с поплавъка.Може и само горната част ако някой я има.Самата бензинова помпа не ми е нужна.Здрава,права и не пипвана от чужда ръка,че такава си имам.zdr. imam dosta 4asti za punto 1.1 prati mi snimka na tova koeto turse6 da di dam nqkva cena

Коментар

Ей това без самата помпа.От дясната страна се виждат две пластмасови тръбички които при мен са дали фира.Та това ми трябва.

Коментар

Working...
                  X