Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам: Marea 2.0 20v / Bravo 2.0 20v / Coupe 2.0 20V

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам: Marea 2.0 20v / Bravo 2.0 20v / Coupe 2.0 20V

Здравейте колеги, знам, че някои от вас е възможно да внасят коли както цели така и на части и за това пиша направо за цели коли. Интересувам се да закупя някоя от изброените коли (като приоритет ми е Мареа, но ще се задоволя и с другите две) цели примерно с неизрядни документи или блъснати от някоя страна. По принцип ми трябва кола за донор като трябва да си изрядни горе-долу задвижването, окачването и двигателя. Като цяло частите които ме интересуват са това. По външността ме интересува само двата калника и капака, но те не са приоритет. Държа да е цяла кола а не отделни части защото няма да се слага на кола с такъв двигател и не знам кои части може да потрябват от коша или окачването, и е неприятно да се връщам да докупувам части, а и времето е ограничено и колата трябва да е готова до края на април. Държа да подчертая, ЧЕ АКО НЯКОЙ КОЛЕГА С АВТОМОРГА ЖЕЛАЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИМ СЛЕДНОТО - ОСТАВЯ МИ КОЛАТА, ПЛАЩАМ МУ КОЛАТА, СВАЛЯМ СИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НУЖНИ ЗА МЕН ЧАСТИ, ВРЪЩАМ МУ КОЛАТА С РАБОТЕЩ 1.4 МОТОР И ПОЧТИ НОВО ЗАДВИЖВАНЕ И ОКАЧВАНЕ И АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЛИПСВАЩИ НЕЩА КОЙТО ВЗЕМА ОТ НЕЯ (ДЕМЕК-СВАЛЯМ ОТ МОЯТА И КАЧВАМ НА ВАШАТА) И АКО ЖЕЛАЕ ЩЕ МУ СЕ ДОПЛАТИ. VIS-овите мотори са с предимство :DАми очаквам предложения на Л.С. или скайп - papsata Цена - по договаряне.

Ъп.

Коментар

Нагоре !

Коментар

Up.

Коментар

http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...?t=98080Ето потенциални двигатели за твоя автомобил... :D
          94' Fiat Punto 1.2 Rosso Swift
          03' Alfa Romeo 156 SW 2.4 jtd Nero Metallico
          02' Fiat Stilo 1.6 16v Grigio Steel

Коментар

На купето двигателя тече масло от капака на клапаните, а на бравото ... колегата му иска цифра която не съответства за двигател на 230хил. км. ....Иначе ти благодаря за предложенията . Да се счита за ъп..

Коментар

Ъп .

Коментар

Добре де, ти имаш мечти да праиш конверсия от 1,4 към 2,0 20V, а имаш притеснения, че тече масло от капака на клапаните на донора.....На хубавия матор пък много му били парите.... И твойта неа да е лесна....Мунинг не ти се иска, пък за тунинг не ти се плаща ... ама нещата общо взето стоят, както съм написал в подписа ми ! Тоест можеш да избереш - или да кихнеш пара и да си тунинговаш Брава-та, или да си я мунинговаш
                ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

Колега, едно е да искаш пари за двигател (примерно) на 100 хил. друго е на 230хил... Всеки двигател е различен ама 230хилки са си 230хилки както и да го погледнеш, а всички знаем колко са "стабилни" тез и мотори ..... Искам да си дам парите за нещо читаво, а не за тор . Ще проверя двигателя на купето как е ама не съм много обнадежден ....

Коментар

Писал съм ти аз и в предния си пост .... И твойта неа да е лесна....
                    ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

най малкото че който и мотор да вемеш си трява ревизиране..а в това ревизиране се включват гарнитури...(относно теча на масло)разбирам те какво търсиш,но и растила е прав...ще трябва да дадеш пари за мотор селед това и за ремонта му ( по точно освежаването му)и аз продавам но ми светеше като позагрее лампата на маслото...доооста пари за ремонт дадох по него за съжаление сега не мога да си ги взема,но не ги и търся...като имаш впредвид че е с нови ремъци ролко почт ивсички,шайбите и те отделно повдигачите и 20-те...абе като се сетя на колко пари ми е стъпил мотора и....сорри за спама и успех с търенето колега

Коментар

Привет

Здравей колега и евала за ентусиазма ти!Имам браво 2.0 20в. стария мотор 147 коня.Цялата предница е сменена като имам предвид абсолютно всичко по нея.Дискове,накладки Амортисьори накрайници и носачи!За съжаление започна да тропа биелен лагер и колата седи така.Ако имаш интерес за цялата кола 900 лева,че започвам да я продавам на части.Поздрави
                        KingPin

Коментар

Мотора е намерен, благодаря на колегите които помогнаха . Може да се сложи ключ вече .

Коментар

Working...
                          X