Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам Фиат 127 Спорт

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам Фиат 127 Спорт

Здравейте колеги, чисто нов съм във Вашия форум, за това моля за извинение ако съм допуснал някакви неточности или грешки при публикуването на тази обява.Та, търся колата от заглавието на обявата. Преди мноооого години това беше първата кола която си купих със свои пари, имах незабравими преживявания с нея, а сега нещо ме е налегнала носталгията .Интересува ме модификацията с 1050куб. двигател, 70 к.с..Ще се радвам на вашите предложения.Поздрави на всички

Re: Купувам Фиат 127 Спорт

aqva написа:
    Здравейте колеги, чисто нов съм във Вашия форум, за това моля за извинение ако съм допуснал някакви неточности или грешки при публикуването на тази обява.Та, търся колата от заглавието на обявата. Преди мноооого години това беше първата кола която си купих със свои пари, имах незабравими преживявания с нея, а сега нещо ме е налегнала носталгията .Интересува ме модификацията с 1050куб. двигател, 70 к.с..Ще се радвам на вашите предложения.Поздрави на всички
    ......мисията невъзможна колега В България няма такова за продан доколкото знам, аз търся такова от 2 години Виж в Сърбия или бившите Юго републики.....В Италия също се намират, но читавите екземпляри държът цена.....

Коментар

Май такава ще се откаже моята мисия, невъзможна, пък знае ли човек, може от някъде нещо да изскочи.

Коментар

фиат 127

Има го в Русия и Украйна,вчера проверих!

Коментар

Re: фиат 127

tronn написа:
          Има го в Русия и Украйна,вчера проверих!
          Дай някакви насоки колега, къде да търся?

Коментар

Working...
          X