Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тъся средна конзола за браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тъся средна конзола за браво

Търся средна конзола за браво ЧЕРНА БЕЗ копчетата за халогени авариини и тези за климатика трябва ми само конзолата ДЪРЖА ДА НЯМА УЖУЛЕНАО ОКОЛО РАДИОТО перата да са здрави на въздуховодите

Все още търся средната конзола КОЛЕГИ МОЛЯ ВИ ПРЕДЛАГАЙТЕ МИ СРЕДНА КОНЗОЛА КАТО ТАЗИ НА СНИМКАТА ДЪРЖА ДА Е ЧЕРНА КАКТО СЪМ НАПИСАЛ И ДА Е СЪЩИЯ МОДЕЛ :D ИСКАМ И СНИМКИ МОЛЯ :D

Коментар

Вече напално се отчаях от тарсенето на тая конзола НИКОЙ ЛИ НЯМА ТАЯ КОНЗОЛА ЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕРНААААААААА НЕ ИСКАМ КАФЯВА 1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст".Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН)...Все пак търсиш от 4 дни. Рано е за отчаяние. Недей да пишеш с главни букви.

Коментар

Имам сива.Пръскана е при бояджия с основа и металик.Решетките на парното са подсилени с специална лента отвътре и са много здрави.Много мазно се движат в всички посоки.Ако не ти пречи че е тъмносив металик ти я свалям и пращам.
        Прикачени файлове
        FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила

Коментар

колега искам черна :D

Коментар

ЧАСТИ

50лв 0890399969 благоевград
            Прикачени файлове

Коментар

Имам черна, но със забележки на десния въздуховод - счупени пера на пластмасите - цена 8лвhttp://masterkar.snimka.bg/automobil...09174.28863291
              BRAVA 1,6 16V EL 96г. - АГУ "Landi"
              Среден разход на газ

Коментар

abugarsia написа:
                Вече напално се отчаях от тарсенето на тая конзола НИКОЙ ЛИ НЯМА ТАЯ КОНЗОЛА ЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕРНААААААААА НЕ ИСКАМ КАФЯВА 1.6. Потребителите е желателно да постват във вид на "чист текст".Не трябва да се използват голям брой emoticons, главни букви (постването с главни букви се приема като ВИКАНЕ - ПОВИШЕН ТОН)...Все пак търсиш от 4 дни. Рано е за отчаяние. Недей да пишеш с главни букви.
                Виж Попаров, продаваше нещо подобно.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

20лв. София Едното перо и е счупено на въздуховода но се смена лесно.

Коментар

Re: Тъся средна конзола за браво

ето и моиата снимана е мрасна обаче иначе е здрава http://www.album.bg/shtereff/images/29325632/

Коментар

S_BANKOV написа:
                      abugarsia написа:
                      Виж Попаров, продаваше нещо подобно.
                      Нямам продадох я и аз.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

имам колега перфектна цена 10лв 0892984953
                        Прикачени файлове

Коментар

Working...
                        X