Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам за Браво двигател 1,6 16v с пластмасови колектори

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам за Браво двигател 1,6 16v с пластмасови колектори

Купувам двигател за Браво 2000 година;1,6 16v а пластмасовите колекториобявата е валидна за СофияПишете тук и на личниПоздрави
    love sux true love swallows

Имам.0888-41-29-74,02/927-55-23 - Перфектен, предлагам и монтаж.

Коментар

==>

Коментар

Не се ограничавай да търсиш мотор само от новите с пластмасови колектори. Двигателят е същия като по-старите.
        Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

simeon3000 написа:
          Не се ограничавай да търсиш мотор само от новите с пластмасови колектори. Двигателят е същия като по-старите.
          Така е, а и тия с металните колектори са по-търсена екстра. В тая ситуация важно е състоянието, в което е машинката, най-добре от доказано читав човек от форума, който знае и не лъже за състоянието на двигателя.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

така е и аз ги предпочитам.. но като тръгнаха да монтират такъв от една ударена брава от съседната клетка в сервиза ми казаха, че е доста различен и още една камара неща трябва да сменя,.. ако някой има по-подробна инфо по въпроса нека ми обясни какво и що мога да направя

Коментар

На твоя мотор какво точно му има?

Коментар

Да речем, че откакто подарих колата на сестра ми...какво ли и няма..сега е със скъсан ангренаж и последващи опити да запали..може да се сетите оттам нататък... а и самия мотор харчеше масло и беше дошло време за сегменти, водачи и т.н. най-лесния вариант е подмяна с друг... но ме интересува колко още неща е необходимо да се сменят освен голия двг.

Коментар

Doctor_sink написа:
                  Да речем, че откакто подарих колата на сестра ми...какво ли и няма..сега е със скъсан ангренаж и последващи опити да запали..може да се сетите оттам нататък... а и самия мотор харчеше масло и беше дошло време за сегменти, водачи и т.н. най-лесния вариант е подмяна с друг... но ме интересува колко още неща е необходимо да се сменят освен голия двг.
                  При това положение, целия двигател , заедно с главата и разпределителните валове, а твоите всмукателен и изпускателен колектори си остават.

Коментар

Дам, забравих само, че търся и самия пластамасов колектор заедно с двигателя..

Коментар

Може и да не е само от само от София, защото тук явно са кът...

Коментар

Working...
                      X