Купувам двигател за Браво 2000 година;1,6 16v а пластмасовите колекториобявата е валидна за СофияПишете тук и на личниПоздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам за Браво двигател 1,6 16v с пластмасови колектори
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Не се ограничавай да търсиш мотор само от новите с пластмасови колектори. Двигателят е същия като по-старите.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
така е и аз ги предпочитам.. но като тръгнаха да монтират такъв от една ударена брава от съседната клетка в сервиза ми казаха, че е доста различен и още една камара неща трябва да сменя,.. ако някой има по-подробна инфо по въпроса нека ми обясни какво и що мога да направяlove sux true love swallows
Коментар
-
Да речем, че откакто подарих колата на сестра ми...какво ли и няма..сега е със скъсан ангренаж и последващи опити да запали..може да се сетите оттам нататък... а и самия мотор харчеше масло и беше дошло време за сегменти, водачи и т.н. най-лесния вариант е подмяна с друг... но ме интересува колко още неща е необходимо да се сменят освен голия двг.love sux true love swallows
Коментар
-
Doctor_sink написа:Да речем, че откакто подарих колата на сестра ми...какво ли и няма..сега е със скъсан ангренаж и последващи опити да запали..може да се сетите оттам нататък... а и самия мотор харчеше масло и беше дошло време за сегменти, водачи и т.н. най-лесния вариант е подмяна с друг... но ме интересува колко още неща е необходимо да се сменят освен голия двг.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар