Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kaпачка за казанче

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kaпачка за казанче

Здравейте колеги !Търся капачка за казанчето за Фиат Пунто 2004г. Интересува ме дали може да се намери само капачката или се сменя цялото казанче ? Онзи ден взехме едно такова и вчера останових, че е побългарено по особено груб начин - капачка от минерална вода и винт Моля, ако някой колега има такава капачка или знае от къде може да се закупи и на каква цена да сподели. Имам и друг въпрос. Колата е с електрическа рейка, демек има и CITY бутончето. На таблото обаче свети една грешка - червено воланче. Някаква идея да знаете какво е това, аз си мисля, че проблем с рейката, но хидравлика си има и бутона CITY си работи без проблеми ? Възможно ли да дава грешката в следствие на миене на двигателя /некадърно/ или .. ? Благодаря предварително ! Ако има такава тема или не е в правилния раздел, моля тя да се премести и да ме извините !Грешен раздел -> Преместена.Прочети правилата на форума.Ползвай и търсачката.Модераторски екип на Fiat-bg.org

За капачката незнам, за грешката - и на мен постоянно ми свети! Тези рейки били много рехави и често отказват, аз все се каня да дам едни 30 лв и да ми я изчистят, но от време на време при палене рейката не се включва и волана седи неподвижен, това се оправя като изгася и запаля повторно, но си мисля, че компютъра ще си отчете грешка и съответно като изчистя сегашната, ако пак ми го направи този проблем пак ще си светне и няма да се махне, за това не съм го оправял и си свикнах да си карам с него!
    Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

За капачката на казанчето не мога да ти отговоря. А за електрическия усилвател на волана, пробвай най-напред да смениш бушона и ако не се оправи търси проблема другаде.

Коментар

rebel написа:
        За капачката незнам, за грешката - и на мен постоянно ми свети! Тези рейки били много рехави и често отказват, аз все се каня да дам едни 30 лв и да ми я изчистят, но от време на време при палене рейката не се включва и волана седи неподвижен, това се оправя като изгася и запаля повторно, но си мисля, че компютъра ще си отчете грешка и съответно като изчистя сегашната, ако пак ми го направи този проблем пак ще си светне и няма да се махне, за това не съм го оправял и си свикнах да си карам с него!
        Да колега ! Като запаля колата не свети, но както мръдна волана и то светва. Казаха ми, че ако отида да изчистят грешката, ако светне пак рейката е заминала. Ако не светне повече, значи е било проблем в компютъра. Забравих да кажа, колата има удар отпред в следствие на което, при затваряне на капака от 3 пръста разтояние се чува зверския удар, а капака си хлапчи .. Дали при удара не се е преебала нещо рейката, а не е просто грешка ?

Коментар

Някой нещо по въпроса за капачката ?

Коментар

За коя капачка става въпрос? Антифриз, масло, спирачна течност?

Коментар

gelev написа:
              Пише го в първото мнение. За капачката за течност за чистачки

Коментар

randity написа:
                gelev написа:
                Пише го в първото мнение. За капачката за течност за чистачки
                Прочетох ти първото мнение 3 пъти и разбрах,че само капачка за казанче(казанче за масло/мляко/ракия, кой знае..) търсиш. Явно аз съм глупав. Мога да ти дам казанчето и капачката за 10лв.

Коментар

Working...
                X