Купувам капака за пасажерския еърбег от Браво/Брава след ’98. Имам си го бега!Също така и кабела който е за подсветката на километража. Тоест, трябва ми буксата която влиза в пластмасата пред километража в копчето за регулиране на светлината и кабите които отиват из инсталацията.. трябват ми от край до край да са с буксите, или където влизат в букси с други кабели, то поне с кабелните обувки и да се знае от коя букса са извадени за да мога да ги сложа при мен. Ако е в София колата идвам и сам да си свалям кабела Телефон за контакти 0887 19 29 49 или на ЛС.Прилагам долу снимка за какво говоря, само че този е от дясна дирекция.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Капак за еърбег и кабел за подсветката на километража-Браво
Collapse
X
-
Как се сваля този капак без да се счупи? Става въпрос за тази кола:http://postimage.org/gallery/46jlwsxy/
Коментар
-
От вътрешната страна на таблото го държат 3 винтчета 10ка. Падат се точно на нивото на парното под предното стъкло. А от горе го държат 5 винтчета 10ка от ляво и от дясно. Под централната духалка и под дясната духалка ще ги откриеш. Също под централната духалка има и едно винтче за отвертка звезда.Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар