Здравейте колеги. По принцип съм от Опел форума но от известно време зачитам и вашия тъй като приятелката ми кара Фиат Браво и намирам доста полезна информация при вас за което ви благодаря. В момента търся шофьорска седалка за фичката защото тази е доста прокъсана. Тапицерията е от този вид и държа да си намеря същата но здрава. Ще трябва да сменям и турбото защото това е загинало но не знам какъв точно турбо дизел е двигателя по-късно ще напиша подробности за него. Иначе турбината е една изкривена такава много странна. Довечера ще я снимам. Очаквам вашите оферти като се търси най-добрата цена и е желателно частите да са в София за оглед. ЛС или 0894713030 Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофьорска седалка и турбо за Фиат Браво дезел.
Collapse
X
-
YAESU
Re: Шофьорска седалка и турбо за Фиат Браво дезел.
Ако мотора е тд100 и все още търсиш имам турбо за теб.Обслужено е от сервиз за турбини.Сменени са му вътре втулки и разни неща които си имат някакво износване.като цена 100 лв
-
Re: Шофьорска седалка и турбо за Фиат Браво дезел.
valensi написа:Здравейте колеги. По принцип съм от Опел форума но от известно време зачитам и вашия тъй като приятелката ми кара Фиат Браво и намирам доста полезна информация при вас за което ви благодаря. В момента търся шофьорска седалка за фичката защото тази е доста прокъсана. Тапицерията е от този вид и държа да си намеря същата но здрава. Ще трябва да сменям и турбото защото това е загинало но не знам какъв точно турбо дизел е двигателя по-късно ще напиша подробности за него. Иначе турбината е една изкривена такава много странна. Довечера ще я снимам. Очаквам вашите оферти като се търси най-добрата цена и е желателно частите да са в София за оглед. ЛС или 0894713030 Благодаря предварително.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар