Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шофьорска седалка и турбо за Фиат Браво дезел.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шофьорска седалка и турбо за Фиат Браво дезел.

Здравейте колеги. По принцип съм от Опел форума но от известно време зачитам и вашия тъй като приятелката ми кара Фиат Браво и намирам доста полезна информация при вас за което ви благодаря. В момента търся шофьорска седалка за фичката защото тази е доста прокъсана. Тапицерията е от този вид и държа да си намеря същата но здрава. Ще трябва да сменям и турбото защото това е загинало но не знам какъв точно турбо дизел е двигателя по-късно ще напиша подробности за него. Иначе турбината е една изкривена такава много странна. Довечера ще я снимам. Очаквам вашите оферти като се търси най-добрата цена и е желателно частите да са в София за оглед. ЛС или 0894713030 Благодаря предварително.

Re: Шофьорска седалка и турбо за Фиат Браво дезел.

Ако мотора е тд100 и все още търсиш имам турбо за теб.Обслужено е от сервиз за турбини.Сменени са му вътре втулки и разни неща които си имат някакво износване.като цена 100 лв

Коментар

За ориентир ако не си сигурен в мотора виж най лесно калниците под мигачите какво пише
      Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
      Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Имам турбо.0888412974

Коментар

Re: Шофьорска седалка и турбо за Фиат Браво дезел.

valensi написа:
          Здравейте колеги. По принцип съм от Опел форума но от известно време зачитам и вашия тъй като приятелката ми кара Фиат Браво и намирам доста полезна информация при вас за което ви благодаря. В момента търся шофьорска седалка за фичката защото тази е доста прокъсана. Тапицерията е от този вид и държа да си намеря същата но здрава. Ще трябва да сменям и турбото защото това е загинало но не знам какъв точно турбо дизел е двигателя по-късно ще напиша подробности за него. Иначе турбината е една изкривена такава много странна. Довечера ще я снимам. Очаквам вашите оферти като се търси най-добрата цена и е желателно частите да са в София за оглед. ЛС или 0894713030 Благодаря предварително.
          седалка 30лвтурбо от 1.9тд имам за 70лв ще ти го дам още е на колата дори може да се пробва,колата е в движение но ще я почвам за цасти0878 90 71 500897 38 99 53

Коментар

Working...
          X