Купувам 2 много ХУБАВИ зимни гуми 205/55/16 - хубаво е дота да не е от преди повече от 2 години и задължително да имат много грайфер.Ако цената е добра - мога да взема и 4бр, макар че си имам прилични Дънлопки за отзад.Обмислях покупката на нови, ама като знам че правя по 2-3000км на зима и то почти само градско - няма смисъл...Предпочитам с едър грайфер - за да мога да ровя в снега с тях, че гаража ми е подземен и излизането е трудно, иначе останалото е лесно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Зимни гуми 205/55/16!
Collapse
X
-
Ами колега, помолих те за още малко снимки - отстрани - на марката и модела, дота и скоростния индекс...Защото с тая шарка са ми много странни - като ги получа да не се окажат китайци...Така и не съм разбрал марката даже...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
колега добрата новина е че да такива са гумите въобще не бях се загледал в марката и модела само дота бях погледнал лошата обаче е че за 100 лева няма да ги подаря една такава гума току що видях че струва170 лева така че новата цена на гумите е 150 лева за двете ето ти и симките които искаше
Коментар
-
maximus написа:колега добрата новина е че да такива са гумите въобще не бях се загледал в марката и модела само дота бях погледнал лошата обаче е че за 100 лева няма да ги подаря една такава гума току що видях че струва170 лева така че новата цена на гумите е 150 лева за двете ето ти и симките които искашеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар