Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заден десен стоп за ПУНТО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заден десен стоп за ПУНТО

Купувам заден десен стоп за Пунто. Ако някой има нека даде оферта
    Щом е за родината - газ до ламарината !!!

Re: Заден десен стоп за ПУНТО

Fiat Coupe написа:
    20тачка , ако го изровя де , оти знам ли дали не съм го шитнал на някой ... ...176 ли ?

Коментар

jorko написа:
      Fiat Coupe написа:
      20тачка , ако го изровя де , оти знам ли дали не съм го шитнал на някой ... ...176 ли ?
      Бе да ти кажа - не го знам , като твойто пунто е - не е моя колата на 1 приятел е и му е пукнат стопа на 2-3 места и иска друг ще му кажа за 20те лева , щтракни му някоя друга снимка да види за кво става дума...

Коментар

Fiat Coupe написа:
        jorko написа:
        Fiat Coupe написа:
        Бе да ти кажа - не го знам , като твойто пунто е - не е моя колата на 1 приятел е и му е пукнат стопа на 2-3 места и иска друг ще му кажа за 20те лева , щтракни му някоя друга снимка да види за кво става дума...
        щом е като мойто , значи става ...ква снимка , брат , стоп не си виждал какво представлява ?

Коментар

http://jorko.alfaromeo-bg.com/za%20U...0/HPIM0983.JPG тук е видно , че разполагам със стоп десен ...ама снимка в анфанс нямам , сори :D

Коментар

Ок ще му кажа - просто да не е нещо затъмняван стопа и тн да си е в оригинален вид... тва имах предвид да го види на снимка. И глей да не е ляв само :D

Коментар

Fiat Coupe написа:
              Ок ще му кажа - просто да не е нещо затъмняван стопа и тн да си е в оригинален вид... тва имах предвид да го види на снимка. И глей да не е ляв само :D
              на снимката е десен ... освен ако не съм качил в нета негатива

Коментар

Working...
              X