направо се цитирам от 2tpower.com:
За тези които не знаят - става въпрос за последния модел от двутактовите вартбурзи, дето са с долни скорости ...
Здравейте, трябва ми скоростна кутия за вартбург 353 (по възможност с долни скорости), понеже започнахме бъгито, но нещо скоростната кутия се е*ава ... Фрайлайфа като е изключен и пусна газта, се чува ужасно тракане и почва да придърпва, което е нормално (второто), но при всеки напън на придърпване изтраква много здраво ... когато дам газ до дупка на задна и пусна съединителя, върти гуми около секунда и половина и изключва от скорост ... преди това скоростния лост много здраво се разтресва ... освен това, на задна скорост много се мъчи и когато съм вече на полусъединител се чува едно допълнително, ужасно бръмчене... Днес го качихме на канал и задния тампон на скоростната кутия, както е разделен на 3 едната част беше върху средната (с болтовете) и с един чук и отверка я наместих, но явно не е само това проблема... Чудех се да не са синхронизаторите, затова търся една скоростна кутия по възможност от същия модел, защото незнам дали са същите синхронизаторите ...От Бургас съм и се надявам, че все някой тук продава ... Благодаря !