Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам мотор от пунто 1.1, 1.2 1.3

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам мотор от пунто 1.1, 1.2 1.3

Купувам мотор от фиат пунто 1.1 - 55 коня , 1.2 60 коня или 1.2/3 75 коня който са .. трябва ми целия мотор с скоростна кутия с полуоските , инталация, преден радиатор и др работи ако е и с газово още по добре давайте оферти или на ЛС или на тел 0883451882 росен скупе : s00rry
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

давайте оферти за двигатели с инсталация скоростна кутия полуоски цял двигател ! най вече ме интересува 1.2 60 коня

Коментар

Колега, имам двигател от 1.2 , но ЕКУ-то и радиатора са продадени.Гол двигателя със скоростите - 550лв.Оборудван двигателя - 650лв.Телефон за връзка - 0877764693. Аз съм от гр. София

Коментар

От пунто спортинг?6 скорости?

Коментар

bochogo написа:
          От пунто спортинг?6 скорости?
          дай оферта че си ми е близо

Коментар

Коментар

Коментар

Имам двигател. 1.2 75 к.с., но е без еку.0888-41-29-74

Коментар

значи интересуват ме най много 1.1 55коня и 1.2 60 коня моно инжекция .., трябва ми двигателя с компютара скоростната кутия тампони полуоски главини инсталацията на мотора и инсталацията вътре до купето + радиатора всичко необходимо за трансплантацията колата беше 1.4 турбо и няма нищо общо с тоя мотор за това търся всичко . Давайте предложения че тряя да съм направил колата в най кратки срокове ) и ако може да не предлагате двигатели с много липси нямам време да сабирам части предпочитам всичко на куп ) а и да са редовни документи защотото трябвад а го регирстирам най вече !

Коментар

Коментар

Коментар

Имам всичко само,че е спортинг 1,2-80 коня-6 скорости.
                        фен на италианските нисколетящи самолети

Коментар

по добре си търси цяла кола, ще ти излезе по евтино!и аз преди време мислех да правя трансплантация , но се оказа че трябва да мина технотест а той е бая пари 300лв+ по спомени

Коментар

kiros написа:
                            по добре си търси цяла кола, ще ти излезе по евтино!и аз преди време мислех да правя трансплантация , но се оказа че трябва да мина технотест а той е бая пари 300лв+ по спомени
                            няма такива работи сменяш мотора и си сменяш номера и си караш работата технотеста мисля че беше ако е била бракувана и я пуснеш в движение дали е изрядна там..., или ако си слагал двигател от др кола др модел и нещо си преправял , а цяла кола не ми се занимава с нея а и нямам толкова пари в момента за цяла кола и трябва да го намеря и да го направя в най близко бъдеще

Коментар

давайте един двигател някой да го оттърва че ми писна

Коментар

Working...
                              X