Купувам мотор от фиат пунто 1.1 - 55 коня , 1.2 60 коня или 1.2/3 75 коня който са .. трябва ми целия мотор с скоростна кутия с полуоските , инталация, преден радиатор и др работи ако е и с газово още по добре давайте оферти или на ЛС или на тел 0883451882 росен скупе : s00rry
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам мотор от пунто 1.1, 1.2 1.3
Collapse
X
-
значи интересуват ме най много 1.1 55коня и 1.2 60 коня моно инжекция .., трябва ми двигателя с компютара скоростната кутия тампони полуоски главини инсталацията на мотора и инсталацията вътре до купето + радиатора всичко необходимо за трансплантацията колата беше 1.4 турбо и няма нищо общо с тоя мотор за това търся всичко . Давайте предложения че тряя да съм направил колата в най кратки срокове ) и ако може да не предлагате двигатели с много липси нямам време да сабирам части предпочитам всичко на куп ) а и да са редовни документи защотото трябвад а го регирстирам най вече !ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
kiros написа:по добре си търси цяла кола, ще ти излезе по евтино!и аз преди време мислех да правя трансплантация , но се оказа че трябва да мина технотест а той е бая пари 300лв+ по спомениГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар