Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам за Типо 1.6i БЕНЗИНОВА ПОМПА и ПРЕДЕН ЛЯВ ПОДКАЛНИК

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам за Типо 1.6i БЕНЗИНОВА ПОМПА и ПРЕДЕН ЛЯВ ПОДКАЛНИК

Здравейте,колеги купувам бензинова помпа за фиат типо 1.6 едновал моно инжекция от 1990 до 1992г. да е със всичко по нея!Купувам и преден ляв подкалник,имам десен подкалник пратен по погрешка ако на някой му трябва може да ги разменим ако ли не го продавам за 10лв!Купувам и страничен ляв мигач оранжев!Пишете на ЛС и снимки ако има как!
    Знаете ли как можете да разпознаете блондинка от Пловдив? - Когато докато работи на компютър и кажете : "Кликни!" ... и тя кляка ...

Колега имам помпа и 2 бели мигача на село ако искаш мога да ти ги пратя за 30лв, помпата е алтернативна на малко км, мигачите също са алтернативни
    '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
    '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Re: Купувам за Типо 1.6i БЕНЗИНОВА ПОМПА и ПРЕДЕН ЛЯВ ПОДКАЛ

kukomar написа:
      Здравейте,колеги купувам бензинова помпа за фиат типо 1.6 едновал моно инжекция от 1990 до 1992г. да е със всичко по нея!Купувам и преден ляв подкалник,имам десен подкалник пратен по погрешка ако на някой му трябва може да ги разменим ако ли не го продавам за 10лв!Купувам и страничен ляв мигач оранжев!Пишете на ЛС и снимки ако има как!
      Знаете ли как можете да разпознаете блондинка от Пловдив? - Когато докато работи на компютър и кажете : "Кликни!" ... и тя кляка ...

Коментар

Re: Купувам за Типо 1.6i БЕНЗИНОВА ПОМПА и ПРЕДЕН ЛЯВ ПОДКАЛ

kukomar написа:
        Купувам и страничен ляв мигач оранжев!
        Да разбирам малкото кръгло мигаче или предния мигач до фара?

Коментар

Working...
        X