Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам Кола.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам Кола.

Здвавеите колеги.Търся си евтина кола.Задължително Бензин (ако има Газ още по-добре)Задължително: 4/5 Врати. (може да помисля на предложение на 2-врати. но трябва да ми хареса много.)Задължително до 102 коня ( МАЛАК ДАНАК)Застраховка,Преглед и Винетка са +веЩо горе да има приличен външен и вътрешен вид.За предпочитане са по-близките оферти.И сега наи-важното. Давам до 1000 лв Не съм от наи-редовните в форума затова може да званите на телефон 0895844471- Генчо

Коментар

кола

Е направо подарък Ако търсиш без да ти хареса има Пунто 75 ELX за 1300лв с газова и без данък пиши.С гаранция че няма да те остави на пътя ако редовна слагаш газ.На дълго 7.5л газ.
      КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
      Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
      http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

имаш лс

Коментар

Коментар

http://www.cars.bg/u551933 това е твоята кола, само се чудя да я дам ли за 1000лв както е сядаш и караш или не

Коментар

колега допаднами колицата.НО до Русе няма да доида никога.Като дам 300-400 лв за пътни.

Коментар

къде 300-400лв ? Вярно, че живееш далеч, ако дойдеш с влак или автобус, пътя няма да ти е повече от 30-40лв, а навръщане шкодата ще ти изгори макс 8/100 на газ... (русе-търново ми изгори 7,6/102-рия км - заредих 10,30лв в Tърново Както си прецениш

Коментар

ами ако се окаже че колата до като е в мене издъхне (умре).Отказвам се от покупката а няма влак автобус ???От там хотел на другия ден пак гонене на автобуси и тем подобни и накрая няма нищо

Коментар

да, то така издъхва, както всичко и е наред и изведнъж се окотва :D :D :D , говориш празни приказки... , обиколих половината стара планина преди 2 седмици с колата и не издъхна...

Коментар

това устроивали те аз ще доида да не се разкарваш,и данаците ще платя да не ти е в тежест
                      Прикачени файлове

Коментар

Много бързо ще ми го взематСлучвало ми се е поворин ден след като го взех и делкото замина.Неможах да се прибера.Обадих се на човека и цитирам точните му думи "ами тя спира от време на време но пак тръгва като постои малко"

Коментар

Колега,преди малко говорих с теб.Каза, че ти е далеч и това е причината да не дойдеш. Добре ето какво ти предлагам. Пиша го пред всички черно на бяло.Идваш, харесваш колата и я взимаш (евентуално). Ако по пътя обратно ти даде някакъв проблем, което гарантирам, че няма да стане, идвам и те отдърпвам до където кажеш (безплатно).Забравих да спомена, че колата е с пълен резервоар бензин. Има работеща газова, климатик, акумулатор. Гумите ще изкарат до каря на лятото. Имат грайфер, но са със стар ДОТ.Колата е запазена за годините си, 96 година е и единствения разход по нея ти е да й направиш ГО за три месеца...ако кажеш, че и тази оферта е зле...не знам!!!Помисли си
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

даи снимки колега.

Коментар

Слав написа:
                              Колега,преди малко говорих с теб.Каза, че ти е далеч и това е причината да не дойдеш. Добре ето какво ти предлагам. Пиша го пред всички черно на бяло.Идваш, харесваш колата и я взимаш (евентуално). Ако по пътя обратно ти даде някакъв проблем, което гарантирам, че няма да стане, идвам и те отдърпвам до където кажеш (безплатно).Забравих да спомена, че колата е с пълен резервоар бензин. Има работеща газова, климатик, акумулатор. Гумите ще изкарат до каря на лятото. Имат грайфер, но са със стар ДОТ.Колата е запазена за годините си, 96 година е и единствения разход по нея ти е да й направиш ГО за три месеца...ако кажеш, че и тази оферта е зле...не знам!!!Помисли си
                              Колеги, казвайте какво предлагате, че покрай неговото търсене може и други да се сдобият с кола за нищо пари.
                              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Working...
                              X