Здвавеите колеги.Търся си евтина кола.Задължително Бензин (ако има Газ още по-добре)Задължително: 4/5 Врати. (може да помисля на предложение на 2-врати. но трябва да ми хареса много.)Задължително до 102 коня ( МАЛАК ДАНАК)Застраховка,Преглед и Винетка са +веЩо горе да има приличен външен и вътрешен вид.За предпочитане са по-близките оферти.И сега наи-важното. Давам до 1000 лв Не съм от наи-редовните в форума затова може да званите на телефон 0895844471- Генчо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам Кола.
Collapse
X
-
http://www.cars.bg/u551933 това е твоята кола, само се чудя да я дам ли за 1000лв както е сядаш и караш или не
Коментар
-
Колега,преди малко говорих с теб.Каза, че ти е далеч и това е причината да не дойдеш. Добре ето какво ти предлагам. Пиша го пред всички черно на бяло.Идваш, харесваш колата и я взимаш (евентуално). Ако по пътя обратно ти даде някакъв проблем, което гарантирам, че няма да стане, идвам и те отдърпвам до където кажеш (безплатно).Забравих да спомена, че колата е с пълен резервоар бензин. Има работеща газова, климатик, акумулатор. Гумите ще изкарат до каря на лятото. Имат грайфер, но са със стар ДОТ.Колата е запазена за годините си, 96 година е и единствения разход по нея ти е да й направиш ГО за три месеца...ако кажеш, че и тази оферта е зле...не знам!!!Помисли си== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Колега,преди малко говорих с теб.Каза, че ти е далеч и това е причината да не дойдеш. Добре ето какво ти предлагам. Пиша го пред всички черно на бяло.Идваш, харесваш колата и я взимаш (евентуално). Ако по пътя обратно ти даде някакъв проблем, което гарантирам, че няма да стане, идвам и те отдърпвам до където кажеш (безплатно).Забравих да спомена, че колата е с пълен резервоар бензин. Има работеща газова, климатик, акумулатор. Гумите ще изкарат до каря на лятото. Имат грайфер, но са със стар ДОТ.Колата е запазена за годините си, 96 година е и единствения разход по нея ти е да й направиш ГО за три месеца...ако кажеш, че и тази оферта е зле...не знам!!!Помисли сиAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар