Изкупувам стари катализатори!Цена от 50 до 100лв. взависимост от големината!Тел. 0886 79 87 76!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изкупувам стари катализатори
Collapse
X
-
относно катализаторите
Здравей колега, аз съм от Плевен и имам един от Темпра 1,8 - 94г. Не беше задръстен въобще но го махнах уж да дигне някой конче нагоре. Ако имаш интерес предложи нещо е-майла ми е : abcltd@mbox.contact.bgБойкоDucato,Tempra 1.8SLX,Croma 2.0 16V,Innocenti 1.7D, Panda 4x4 Sisley-скудерията ми
Коментар
-
колега а знаеш ли по принцип колко струва един нов катализаторНа братчеда му се наложи да си купи /в Швейцария са задължителни/Даде 780 евро!Така ,че тези 40-70 лева са си нищо!Капка в морето!Струва си да го дадеш за толкова пари само ако е зверски запушен и колата не иска да върви!Иначе моят съвет към колегите е да си държат свалените катализатори и да не ги продават, защото като нищо от догодина ще ги направят задължителни и тогава................едва ли някои би си купил нов/1500 лв.
/!Аз лично моят каталзатор съм го свалил, но си го пазя!И аз си мислех да го продам за 50 лв., но тези пари не са нищо, а ако ги направят задължителни кофти работа!Дано колегата "изкупвач" не ми се разсърди , но така мисля аз!
Fiat Grande Punto
Коментар
-
Да се надяваме да не ги направят задължителни ,че .....У нас катализаторите няма да струват 1500 лв. сигурно .... ще има ментаци със сигурност!А тези катализатори за които казваш колега са приемливи/300 лв./ все пак!Нещо чух ,че не само катализатори ще въведат, но и данъците на старите коли ща скочат до небето!Да се надяваме ,че ще забогатеем и ща караме нови коли!Дано да стане ,че ..... :D
Fiat Grande Punto
Коментар
-
Re: Изкупувам стари катализатори
20v turbo написа:Изкупувам стари катализатори!Цена от 40 до 70лв. взависимост от големината!Тел. 0886 79 87 76!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар