Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам алуминиеви 14-ки 4х98 за Пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам алуминиеви 14-ки 4х98 за Пунто

Колеги,търся си горепосочените джанти 14 цола,алуминиеви ляти джанти.Трябват ми за Фиат Пунто МК1.По възможност с гуми размер 185/60 или 185/55.Джантите да са в отлично състояние + гуми с ДОТ след 2008год. с много добър грайфер.Очаквам вашите предложения на ЛС със снимки по възможност За цената ще се уговорим.Да отбележа,че съм от София и съответно джантите трябва да се намират тук

Колеги,гумите са намерени,остана ми да търся алуминиеви 14-ки Давайте някакви предложения

Коментар

колега имам джанти цена 100лв 0892984953
      Прикачени файлове

Коментар

Благодаря,колега,но нямам интерес към този модел джанти.Давайте предложения колеи

Коментар

Все още търся

Коментар

.

Имам комплект оригинални джанти за Фиат 14" 4х98 - 150 лв.Едната от джантите е понадрана.
            Прикачени файлове

Коментар

Още не съм намерил Устройват ме и тези,които са оригиналните от Пунто ГТ

Коментар

Все още се издирват

Коментар

Колега ето ти едни от Punto GT.http://avtochasti.cars.bg/f43461Успех в търсенето!!
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Re: Купувам алуминиеви 14-ки 4х98 за Пунто

Погледни моите ако те устройват http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=89488
                    http://alex-pishaka.alle.bg/

Коментар

Видях предложенията,но тези първите от ГТ,които са се оказа,че имат заварка и за това цената е такава.Колкото до второто предложение,доколкото видях колегата е далеч от София и няма как да станат нещата.Търсенето продължава....

Коментар

14 lqta s novi gumi

gumite sa na 5000 km 175x60x14 djantite sa v perfektno sastoqnie
                        Прикачени файлове

Коментар

Имам същите като на колегата Момо, но без гуми в комплект с дълги болтове.Джантите са от Алфа Ромео 155 и са в идеално състояние.
                          фен на италианските нисколетящи самолети

Коментар

Благодаря за предложенията,колеги!Намерих джанти и вече са инсталирани на Пунтото

Коментар

Working...
                            X