Колеги, шефа на баща ми търси някаква кола за служебна, малолитражка до около 1000 лева. Изрично без дизели. По ред на класирането - Пунто, чинкуеченто, ланчия Y , пежo 106, opel korsa, ford fiesta, и др. Ако има някое браво за тея пари също. Не се държи на екстрите, но да е в добро състояние. Годината също няма значение. Задължително от Бургас, че баща ми и най-вероятно аз ще ходим да гледаме, пък не ни се обикаля из страната.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търси се малолитражка
Collapse
X
-
Re: Търси се малолитражка
Joro написа:Колеги, шефа на баща ми търси някаква кола за служебна, малолитражка до около 1000 лева. Изрично без дизели. По ред на класирането - Пунто, чинкуеченто, ланчия Y , пежo 106, opel korsa, ford fiesta, и др. Ако има някое браво за тея пари също. Не се държи на екстрите, но да е в добро състояние. Годината също няма значение. Задължително от Бургас, че баща ми и най-вероятно аз ще ходим да гледаме, пък не ни се обикаля из страната.Renault 19 Chamade 1.9 dT
Коментар
-
Re: Търси се малолитражка
Joro написа:Колеги, шефа на баща ми търси някаква кола за служебна, малолитражка до около 1000 лева. Изрично без дизели. По ред на класирането - Пунто, чинкуеченто, ланчия Y , пежo 106, opel korsa, ford fiesta, и др. Ако има някое браво за тея пари също. Не се държи на екстрите, но да е в добро състояние. Годината също няма значение. Задължително от Бургас, че баща ми и най-вероятно аз ще ходим да гледаме, пък не ни се обикаля из страната.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар