Колеги налага се да взема доста икономична кола за майка ми.Няма значение дали е 3 или 5 врати, въпроса е да не гори повече от 5-6 нафта в града, а може и на газ да е.Очертава се да минава доста километри градско, затова.... до около 1000лв.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам икономична кола
Collapse
X
-
За да е за 1000 лв и да е що-годе годна да се движи, ще е с умрял акумулатор, без гражданска и преглед, с изтрити гуми. За външен вид не говоря, а колко подводни камъни още има...Във VW форума си споменал и бензин на газ, това по-става.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Re: Купувам икономична кола
Dimo_J написа:Колеги налага се да взема доста икономична кола за майка ми.Няма значение дали е 3 или 5 врати, въпроса е да не гори повече от 5-6 нафта в града, а може и на газ да е.Очертава се да минава доста километри градско, затова.... до около 1000лв.Renault 19 Chamade 1.9 dT
Коментар
-
u_bo
Dimo_J написа:.....И за 1000лв мога да намеря много добър екземпляр повярвай ми.Няма да е 2012г, а може би ще е 1995-1996-та, но има добри коли за тези пари.
Коментар
-
u_bo написа:Dimo_J написа:.....И за 1000лв мога да намеря много добър екземпляр повярвай ми.Няма да е 2012г, а може би ще е 1995-1996-та, но има добри коли за тези пари.
Коментар
-
u_bo
Dimo_J написа:u_bo написа:Dimo_J написа:.....И за 1000лв мога да намеря много добър екземпляр повярвай ми.Няма да е 2012г, а може би ще е 1995-1996-та, но има добри коли за тези пари.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар