Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дроселова клапа с потенциометър за Браво 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дроселова клапа с потенциометър за Браво 1.4

Търся, блока на дроселовата клапа заедно с потенциометъра за версията със 75 коня....понеже един самозван газаджия реши един път да "регулира" потенциометъра, щото проблема с газовата идвал от него....пишете на лични...моля хора , които искат да си оправят живота като ми продадат тая част да не ми пишат...студент съм и ще отговоря само на хора които искат да се оттърват от часста и да не им залежава в мазетата и гаражите, а тези хора ще си проличат от цените които предлагат...съжалявам нагло е, но това е положението
    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Re: Дроселова клапа с потенциометър за Браво 1.4

mitkosoft написа:
    Търся, блока на дроселовата клапа заедно с потенциометъра за версията със 75 коня....понеже един самозван газаджия реши един път да "регулира" потенциометъра, щото проблема с газовата идвал от него....пишете на лични...моля хора , които искат да си оправят живота като ми продадат тая част да не ми пишат...студент съм и ще отговоря само на хора които искат да се оттърват от часста и да не им залежава в мазетата и гаражите, а тези хора ще си проличат от цените които предлагат...съжалявам нагло е, но това е положението
    Ами имай предвид че и колегите все пак са ги плащали тези коли и части така че не са им без пари,могат да ти предлагат пък от кой ще купиш е друг въпрос,така че си прав малко е нагло от твоя страна.

Коментар

Имам.0888-41-29-74,02/927-55-23

Коментар

Working...
      X