Търся, блока на дроселовата клапа заедно с потенциометъра за версията със 75 коня....понеже един самозван газаджия реши един път да "регулира" потенциометъра, щото проблема с газовата идвал от него....пишете на лични...моля хора , които искат да си оправят живота като ми продадат тая част да не ми пишат...студент съм и ще отговоря само на хора които искат да се оттърват от часста и да не им залежава в мазетата и гаражите, а тези хора ще си проличат от цените които предлагат...съжалявам нагло е, но това е положението
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дроселова клапа с потенциометър за Браво 1.4
Collapse
X
-
Re: Дроселова клапа с потенциометър за Браво 1.4
mitkosoft написа:Търся, блока на дроселовата клапа заедно с потенциометъра за версията със 75 коня....понеже един самозван газаджия реши един път да "регулира" потенциометъра, щото проблема с газовата идвал от него....пишете на лични...моля хора , които искат да си оправят живота като ми продадат тая част да не ми пишат...студент съм и ще отговоря само на хора които искат да се оттърват от часста и да не им залежава в мазетата и гаражите, а тези хора ще си проличат от цените които предлагат...съжалявам нагло е, но това е положението
Реклама
Collapse
Коментар