Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам FIAT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам FIAT

Здравейте колеги ! Купувам bravo / brava без 1.4 мотор или ако е с него да не тропа .... Може и punto като цена предлагам около 1000 лева като няма да ви разхождам по сервизи и да ви занимавам с подобни простотии Телефона ми е 0882020470 От София съм

Коментар

Коментар

Офертата ми е актуална

Коментар

Няма ли поне едно що-годе читаво фиатче ? Нагледах се на екземпляри участвали във във филма янки и зефир

Коментар

http://www.cars.bg/u6134611600лева на момента я давам
            Fiat Brava 1.6 16V 90HP
            Fiat Brava 1.2 16V 80HP
            Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Коментар

колега имам 1,9 жтд 105кс. 2001г.ролки ,ремъци,масло 5w40 кастрол,носачи,предни и задни амортисьори( с тампони),сменени лагери на задния мост,дискови спирачки отпред и отзад,нови жила за ръчната,джанти 15" с гуми-летни,джанти 14" с гуми-зимни,гражданска,шибидах,ел.стъкла,ел.огледала(с подгрев)МP3 PIONNER с колони(отпред и отзад)HERTZ,спойлер,салон GT-син с черно,копчетата на вратите светят в червено,километража е бял-свети в червено,бууст контролер DTS.колата се продава + 1бр.заден мост,барче от марея,резервоар и комплект предни и задни накладки и спирачни маркучи и още други дреболии.3500лв. знам че сигурно ме мислиш за луд,но всичко е истина и е сменено,защото не обичам да имам проблеми с колата(много я обичам).за повече информация 0898952055-Марин.

Коментар

Коментар

Коментар

Аз имам фиат пунто за 1500 лева 1.7ТД с перфектен мотор ако си заинтерисуван пиши ще ти пратя снимки
                    Fiat Tempra 2.0 i.e. cat !

Коментар

Коментар

Здравей)

Колега интересували те Пунто 1.2,1995г. 5 врати ,добро състояние за 1250 лв. с музика и 1150лв. без нея?Колата е с нови,бобини,свещи,предни накладки,сменени лагери и оси на задния мост,нов акумулатор,минала на ГТП вчера.Ако проявиш интерес пиши)Поздрави.

Коментар

Купих си едно хубаво фиатче :D Издирвам още едно .... за да не скучае това на паркинга вечер

Коментар

Коментар

Re: Купувам FIAT

rucy написа:
                              Здравейте колеги ! Купувам bravo / brava без 1.4 мотор или ако е с него да не тропа .... Може и punto като цена предлагам около 1000 лева като няма да ви разхождам по сервизи и да ви занимавам с подобни простотии Телефона ми е 0882020470 От София съм
                              Предлагам ФИат пунто с газ но само с малак талон (по колата нчма никви проблеми )0893672125
                              Renault 19 Chamade 1.9 dT

Коментар

Working...
                              X