Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам автокасетофон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам автокасетофон

Купувам автокасетофон,без зачение от марката.....единствено,бутоните да са осветени в зелено

В повечето ел. сервизи има втора употреба за по 30-50лв.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: Купувам автокасетофон

Mitko написа:
      lliilloo написа:
      Купувам автокасетофон,без зачение от марката.....единствено,бутоните да са осветени в зелено
      Киро ти е отговорил, а аз имам друго питане. Това на аватара Ланча ГТ ли е? И това ли е колата ти?
      Да,това е колата ми Lancia Delta 1988 1.6L GTie 109 к.с. Имал съм и Lancia Delta 1995 2.0L 16V и Lancia Delta 1995 1.8L но те нямат духа на старите коли,затова се ориентирах към класиката

Коментар

lliilloo написа:
        [Имал съм и Lancia Delta 1995 2.0L 16V и Lancia Delta 1995 1.8L но те нямат духа на старите коли,затова се ориентирах към класиката
        Евала ти правя пич!!! Поздрави - това се казва фен на марка автомобили! Браво!!! Такова изказване скоро не бях чувал!!!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
          lliilloo написа:
          [Имал съм и Lancia Delta 1995 2.0L 16V и Lancia Delta 1995 1.8L но те нямат духа на старите коли,затова се ориентирах към класиката
          Евала ти правя пич!!! Поздрави - това се казва фен на марка автомобили! Браво!!! Такова изказване скоро не бях чувал!!!
          Някой може да ме помисли за луд,но си я гледам като писано яйце. Не жаля пари за нея,никога няма да и сложа газова уредба,тя ми е второто гадже

Коментар

Working...
          X