Търся шофьорска седалка с кожена тапицерия за Мареа.Кожата трябва да бъде сива и седалката да има еърбег отстрани, електрическа настройка на височината и лумбалната подкрепа (онова, което подпира кръста).
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шофьорска седалка
Collapse
X
-
lithrone
Re: Шофьорска седалка
avvasilev написа:Търся шофьорска седалка с кожена тапицерия за Мареа.Кожата трябва да бъде сива и седалката да има еърбег отстрани, електрическа настройка на височината и лумбалната подкрепа (онова, което подпира кръста).
Коментар
-
lithrone
avvasilev написа:Що бе?Моята е с точно такава тапицерия, но е захабена доста и започна да се прокъсва ... затова искам да я сменя.
Коментар
-
Колега litrone, не съм имал намерението да Ви засегна с горният си пост!Приемете най-искрените ми извинения за прекалено свойското си държане!И защо някой от тези 10 автомобила да не е претърпял ПТП?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
lithrone
avvasilev написа:Колега litrone, не съм имал намерението да Ви засегна с горният си пост!Приемете най-искрените ми извинения за прекалено свойското си държане!И защо някой от тези 10 автомобила да не е претърпял ПТП?
Коментар
-
lithrone е прав такъв салон се продава целия за няколко часа след като е пусната обявата и много рядко се намира.Има варианти за възтановяване и запълване на пукнатините. А самоедна седалка си е луд късмет да се намери.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар