Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бронии и преден капак за пунто МК1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бронии и преден капак за пунто МК1

Здравейте,купувам преден капак, предна и задна броня за пунто мк1Ако е възможно предната броня да е с големият отвор и халогени (без самите халогени).Давам по 20 лева на детайл. Цени от сорта 40-50 лева, колкото струват нови не ме интересуват!
    4 бири и турбината да свири

извинявам се за спама ама бих желал да разбера къде мога да си закупя предна броня с дупки и големия отвор и преден капак нови за 50-60лв?
    Haters Gonna Hate

Коментар

30задна броня черна перфектна

Коментар

Мога да ти предложа трите детайла за 60лв(3х20),като предната броня е с лека забележка и предния капак е типично натиснат леко, точно в/у емблемата. Поотделно цените са - предна броня- 30лв,капак- 40лв,задна броня - 25лв, цвят т.син.Условието е, да се вземат лично от Разград - 0897867885 / 0878654756 Владо

Коментар

задна броня без забележка 25лвчерна фаррично0878 90 71 50пращам по еконт с опция за преглед

Коментар

Re: Бронии и преден капак за пунто МК1

DogForLife написа:
            Здравейте,купувам преден капак, предна и задна броня за пунто мк1Ако е възможно предната броня да е с големият отвор и халогени (без самите халогени).Давам по 20 лева на детайл. Цени от сорта 40-50 лева, колкото струват нови не ме интересуват!
            имам предна броня с дупки за халогени и големия отвор в перфектно състояние но няма как да я дам за 20лв.ако измислиш друга цена тел.0898214681
            ALFA CROSSWAGON Q4 FIAT STILO 1.9JTD

Коментар

Working...
            X