Здравейте колеги.Купувам по възможност брони, предни и задни, черни.И прагове. По възможност и те черни За Фиат Типо.Говоря за предна броня с широк отвор, и дупките за халогени.Задната мисля, че няма различни модификации.И да кажа отделно - ще взема задна броня отделно, само ако вече имам предна, иначе ми бяга идеята Цени - който колкото предложи, в последствие вече може да се доразберем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам - брони,прагове - Фиат Типо
Collapse
X
-
колега съветвам те да се оглеждаш за дизелово типо повечето от тях са с такива брони а прагове аз имах ама заминаха....гледах момчето ги беше направило и ги продаваше след това ама незнам дали ги е продалоНе е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
-
azsumpolud написа:колега съветвам те да се оглеждаш за дизелово типо повечето от тях са с такива брони а прагове аз имах ама заминаха....гледах момчето ги беше направило и ги продаваше след това ама незнам дали ги е продалоFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
хаааааа Блъснато ТИПО отзад няма ..... не са създали автомобил който да го настигне за да успее да го удари )))))) Факт е че първо изчезват бронята фаровете радиатора мигачите и калниците .... броня и аз имам и за 10лв мога даже да ти я стоваря пред вас някоя събота като си тръгна за село ама другото е кът а човърка повече от бронятаНе е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
-
azsumpolud написа:хаааааа Блъснато ТИПО отзад няма ..... не са създали автомобил който да го настигне за да успее да го удари )))))) Факт е че първо изчезват бронята фаровете радиатора мигачите и калниците .... броня и аз имам и за 10лв мога даже да ти я стоваря пред вас някоя събота като си тръгна за село ама другото е кът а човърка повече от бронятаFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Бившата - Volvo V702.5 TDI 140 hp. - една УНИКАЛНО МОЩНА дизелова кола в моите очи..
Коментар
-
Приемам предложения и за някакви алтернативи, различни брони и прочие, но да се знае, че ще паснат и с подходяща снимкаFiat Tipo 1600cc 84hp+? , цвят Бордо , Полукабриолет , GT интериор. На кратко - една истинска машина.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар