ударих се вчера с тия моите смотанй гуми и аз смотания. бравото е 1.2 2001г . По възможност да са тъмносини. Ако може някой да ми каже стават ли от брава/мареа?пп Забравих да кажа че и десен фар се купува.за София и околностите, мое и Перник, Радомирзвънете ако утре евентуално може да свършим работа на 0885721337emai: o_b_i_1@abv.bgskype: svetoslav8008Но по-добре звънете!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
купувам предна броня,капак за браво т.сини с халогени ид.фар
Collapse
X
-
Re: купувам предна броня и капак за браво тъмно сини с халог
OBI_1 написа:ударих се вчера с тия моите смотанй гуми и аз смотания. бравото е 1.2 2001г . По възможност да е посочения цвят. Ако може някой да ми каже става ли от брава/мареа?
-
Re: купувам предна броня и капак за браво тъмно сини с халог
OBI_1 написа:ударих се вчера с тия моите смотанй гуми и аз смотания. бравото е 1.2 2001г . По възможност да са тъмносини. Ако може някой да ми каже стават ли от брава/мареа?пп Забравих да кажа че и десен фар се купува.за София и околностите, мое и Перник, Радомирзвънете ако утре евентуално може да свършим работа на 0885721337emai: o_b_i_1@abv.bgskype: svetoslav8008Но по-добре звънете!busho_101 написа:Имам преден капак - тъмно син "Венецианско синьо" - 100 лв. Броните имат разлика за Браво и Мареа.Поздрави! 0887277336
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар