Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

купувам предна броня,капак за браво т.сини с халогени ид.фар

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

купувам предна броня,капак за браво т.сини с халогени ид.фар

ударих се вчера с тия моите смотанй гуми и аз смотания. бравото е 1.2 2001г . По възможност да са тъмносини. Ако може някой да ми каже стават ли от брава/мареа?пп Забравих да кажа че и десен фар се купува.за София и околностите, мое и Перник, Радомирзвънете ако утре евентуално може да свършим работа на 0885721337emai: o_b_i_1@abv.bgskype: svetoslav8008Но по-добре звънете!

Re: купувам предна броня и капак за браво тъмно сини с халог

OBI_1 написа:
    ударих се вчера с тия моите смотанй гуми и аз смотания. бравото е 1.2 2001г . По възможност да е посочения цвят. Ако може някой да ми каже става ли от брава/мареа?
    Имам преден капак - тъмно син "Венецианско синьо" - 100 лв. Броните имат разлика за Браво и Мареа.Поздрави! 0887277336
    Прикачени файлове

Коментар

Re: купувам предна броня и капак за браво тъмно сини с халог

OBI_1 написа:
      ударих се вчера с тия моите смотанй гуми и аз смотания. бравото е 1.2 2001г . По възможност да са тъмносини. Ако може някой да ми каже стават ли от брава/мареа?пп Забравих да кажа че и десен фар се купува.за София и околностите, мое и Перник, Радомирзвънете ако утре евентуално може да свършим работа на 0885721337emai: o_b_i_1@abv.bgskype: svetoslav8008Но по-добре звънете!
      busho_101 написа:
      Имам преден капак - тъмно син "Венецианско синьо" - 100 лв. Броните имат разлика за Браво и Мареа.Поздрави! 0887277336
      Колега, забравих да кажа, че за София става въпрос, пък и искам да взема и двете по възможност на някаква по-тънка пакетна цена. А все пак от брава дали става? Мерси, Поздрави!

Коментар

Имам от Браво 98г. капак черен - 50лв. + решетката.Ако ти върши работа София Дружба 1 0879857290

Коментар

Понеже, според някои този цвят е черен, тъмно сив, сив, лилав. Номера на боята е 820. Най-вече се търси броня!

Коментар

Само броня си търся. В София не намерих, имаше само на 1-2 места, но твърде скъпи, а вече се разтърсих и извън София, но или са продадени или спукани, само 2 за по 80,100лв, което ми е много.

Коментар

фиат брава 1.4 Имам всичко без радиатор и ляв стоп ЦЕНИ БЕЗ КОНКУРЕНЦИЯ !!! Разпределителния вал е нов всичко е работящо продавам я защото няма кои да набива пари . 0877524646 ИВАН СОФИЯ колта е с климатик и хубав акумолатор 77 ампера газова система с нов испарител и бутилка в гумата.

Коментар

Всичко съм купил вече. ЗА ТРИЕНЕ Е.

Коментар

Моля темата да бъде изтрита!

Коментар

b

25 лв тъмно син металик леко спукана от дясно комплект с халогените

Коментар

Имам десен фар.Пиши лс ако имаш интерес!Поздрави!

Коментар

Working...
                      X