Кажете някаква цена и ако е разумна ще я купя ... Много ми трябва такава (понеже искам да сложа 2 елипси там, а ако продавам колата няма да стане с 2 дупки ... много ще се намали цената ...) Мерси предварително !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купувам задна кора за Чинкуеченто 0.9
Collapse
X
-
Re: Купувам задна кора за Чинкуеченто 0.9
kiler_4o написа:Кажете някаква цена и ако е разумна ще я купя ... Много ми трябва такава (понеже искам да сложа 2 елипси там, а ако продавам колата няма да стане с 2 дупки ... много ще се намали цената ...) Мерси предварително !TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Купувам задна кора за Чинкуеченто 0.9
stef написа:kiler_4o написа:Кажете някаква цена и ако е разумна ще я купя ... Много ми трябва такава (понеже искам да сложа 2 елипси там, а ако продавам колата няма да стане с 2 дупки ... много ще се намали цената ...) Мерси предварително !
Коментар
-
lliilloo написа:Току що завърших моята кора,материалите ще ти стуват не повече от 15-20 лева
Коментар
-
kiler_4o написа:lliilloo написа:Току що завърших моята кора,материалите ще ти стуват не повече от 15-20 лева
Коментар
-
lliilloo написа:kiler_4o написа:lliilloo написа:Току що завърших моята кора,материалите ще ти стуват не повече от 15-20 лева
Коментар
-
kiler_4o написа:lliilloo написа:kiler_4o написа:lliilloo написа:Току що завърших моята кора,материалите ще ти стуват не повече от 15-20 лева
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар