Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам ляв стоп за брава и за пунто 1.2 16 части

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Купувам ляв стоп за брава и за пунто 1.2 16 части

левия стоп за бравата не е за мен а за приятел търси си за около 20тина лв.За пунтото 1.2 16 мк2, топка за скоростния лост (6 скорости) http://www.fiatforum.com/gallery/data/500/Engine_3.jpg тази ламарина на изпускателния колектор(снимката е на 1.2 8в и ми изглежда същата като на 16 ската) и за 1.2 16 на капака на клапаните има едни тапички които се навиват, трябват ми поне 6 такива с резба предпочитам частите които ми предлагате да са от София (не ми се занимава с куриери)за контакти пишете на лс това което предлагате и цената която търсите + телефон) ще напиша в обявата кое е закупено и кое не )
    мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

стоп

Имам ляв стоп за Брава с пукнатина в бялата част - 15 лв. Имам и напълно здрави по 50 лв./бр.
    Прикачени файлове

Коментар

стопа за бравата отпада, трябваше да го напиша преди няколко седмици, но го бях забравил (бравата завърши с удър)
      мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва

Коментар

Working...
      X