купувам следните неща за фиат пунто мк2 1.2 16в1. Капак за клапани2 шофьорска седалка (пунтото е спортинг изпълнение)3 топка за скорости за 6 скоростна кутия4 задна врата(колата е 2/3 врати пиша го да няма не прочели по горе внимателно) с прозорец с работещи нагреватели(по възможност от спортинг (имат дупки за 5 алтернатор от пунто с климатик (пак мк2) моя му вият лагерите и преарежда, ако цената на такъв 2ра рака ми излиза по евтино от ремонта ще го взема(нямам представа по колко вървят втора рака)спойлера) цвят тъмно сив е за предпочитане.От София съм.Оставете предложение в темата или на лс.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
купувам за фиат пунто МК2
Collapse
X
-
Re: купувам за фиат пунто чаркове МК2
AthlonXP написа:купувам следните неща за фиат пунто мк2 1.2 16в1. Капак за клапани2 шофьорска седалка (пунтото е спортинг изпълнение)3 топка за скорости за 6 скоростна кутия4 задна врата(колата е 2/3 врати пиша го да няма не прочели по горе внимателно) с прозорец с работещи нагреватели(по възможност от спортинг (имат дупки за 5 алтернатор от пунто с климатик (пак мк2) моя му вият лагерите и преарежда, ако цената на такъв 2ра рака ми излиза по евтино от ремонта ще го взема(нямам представа по колко вървят втора рака)спойлера) цвят тъмно сив е за предпочитане.От София съм.Оставете предложение в темата или на лс.мненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
-
Re: купувам за фиат пунто МК2
AthlonXP написа:купувам следните неща за фиат пунто мк2 1.2 16в1. Капак за клапани2 шофьорска седалка (пунтото е спортинг изпълнение)3 топка за скорости за 6 скоростна кутия4 задна врата(колата е 2/3 врати пиша го да няма не прочели по горе внимателно) с прозорец с работещи нагреватели(по възможност от спортинг (имат дупки за 5 алтернатор от пунто с климатик (пак мк2) моя му вият лагерите и преарежда, ако цената на такъв 2ра рака ми излиза по евтино от ремонта ще го взема(нямам представа по колко вървят втора рака)спойлера) цвят тъмно сив е за предпочитане.От София съм.Оставете предложение в темата или на лс.ALFA CROSSWAGON Q4 FIAT STILO 1.9JTD
Коментар
-
спойлер и аз имам трябва ми 3тата врата (багажната, предпочитам да има дупки за спойлера понеже, ще бъде по лесно да монтирам моя) , малко когато съм писал обявата от лаптопа и съм свалил едния ред по долу без да искам :Sкупувам следните неща за фиат пунто мк2 1.2 16в1. Капак за клапани2 шофьорска седалка (пунтото е спортинг изпълнение)3 топка за скорости за 6 скоростна кутия4 задна врата(колата е 2/3 врати пиша го да няма не прочели по горе внимателно) с прозорец с работещи нагреватели(по възможност от спортинг (имат дупки за спойлера) цвят тъмно сив е за предпочитане.5 алтернатор от пунто с климатик (пак мк2) моя му вият лагерите и преарежда, ако цената на такъв 2ра рака ми излиза по евтино от ремонта ще го взема(нямам представа по колко вървят втора рака)спойлера) цвят тъмно сив е за предпочитане.От София съм.Оставете предложение в темата или на лс.така трябва да изглежда обявата извинявам се :Dмненията и ГЪЗовете много си приличат - всеки го има ама не винаги е уместно да го показва
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар